0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

APPLE WATCH S3 42MM GPS-KELLO

GPS -KELLO, GREY SPORT BAND

APPLE
APPLEWATCHS342MMGPS-KELLO_190198624710_1.jpg
APPLEWATCHS342MMGPS-KELLO_190198624710_2.jpg
409,00 €
  • Takuu: 1 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Etene seuraavalle tasolle
Mittaa harjoitteluasi aina juoksemisesta ja pyöräilemisestä uuteen HIIT-intervalliharjoitteluun saakka. Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja jaa se. Saat tarvittavan motivaation tavoitteidesi saavuttamiseen. Hallitse paremmin päivittäistä stressiäsi ja seuraa sykettäsi tehokkaammin. Synkronoi suosikkisoittolistasi automaattisesti. Ja pysy yhteyksissä sinulle tärkeimpiin ihmisiin ja tietoihin.

Ylivoimainen urheilukello
Apple Watch Series 3:n sisään­rakennettu GPS ja uusi korkeusmittari seuraavat treenejäsi ulkona. Päivitetystä Harjoittelu-apista löytyvät nyt HIIT-intervalliharjoittelu ja automaattiset asetukset uintikierroksille. Saat kelloosi entistä enemmän musiikkia ja sen tuomaa potkua harjoitteluusi.

GPS ja korkeus­mittari. Näe kuinka pitkälle ja korkealle yllät.
Sisäinen GPS tallentaa ulkoliikunta­harjoitustesi matkan, nopeuden ja reitin. Korkeusmittari seuraa, miten korkealla olet liikkuessasi mäkisissä maastoissa ja kavutessasi korkeuksiin. Saapuessasi kotiin voit halutessasi tarkistaa iPhonesta vieläkin tarkemmat tiedot.

Anna ranteestasi soivan lempi­musiikkisi innostaa sinua liikkumaan.
Apple Watch Series 3:lla voit viedä enemmän musiikkia mukanasi minne vain. Apple Musicin suosikki­soittolistasi synkronoituvat automaat­tisesti kelloosi, joten voit pitää motivaation yllä kaikissa treeneissäsi.

Enemmän tietoa. Parempia tuloksia.
Seuraa suosittuja sisä- ja ulkoliikuntalajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia ja nyt jopa HIIT-intervalliharjoittelua. Kun teet eri treenityyppejä peräkkäin, voit vaihtaa helposti harjoituksesta toiseen yhden kuntoilukerran aikana ja summata lopuksi tulokset.

Kytke kellosi kuntosaliin.
Voit muodostaa kellostasi langattomasti parin yhteensopivan kuntosalilaitteen kanssa.3 Näin voit pitää tärkeät tiedot (kuten sykkeen, nopeuden ja kalorit) täysin synkassa ja varmistaa harjoittelutulostesi tarkkuuden.

Aina valmis altaaseen tai ulapalle.
Apple Watch Series 3 on uinninkestävä ja seuraa sekä altaassa että luonnonvesissä tehtäviä harjoituksia. Kun olet valmis, ääniaallot työntävät veden pois kaiuttimesta**

Näe miten edistyt.
Kuten kaikki päivittäinen aktiivisuutesi, myös treenisi täydentävät liikkeen, liikunnan ja seisomisen ympyröitäsi. Voit seurata pidemmän aikavälin suorituksiasi iPhonelta ympyröidesi ja kuntoilusi historiasta.

  • GPS ja barometrinen korkeusmittari seuraavat, kuinka pitkälle ja korkealle yllät
  • Uusi 2-ytiminen prosessori appien nopeampaa suorituskykyä varten*
  • Ylivoimainen urheilukello ja älykäs aktiivisuusmittari
  • Uinninkestävä, joten olet aina valmis altaaseen tai ulapalle**
  • Alumiinikuori
  • watchOS 4 on entistäkin intuitiivisempi ja älykkäämpi

Apple Watch Series 3 (GPS) vaatii iPhone 5s:n tai uudemman, jossa on iOS 11 tai uudempi.
*Verrattuna edelliseen sukupolveen.
**ISO-standardi 22810:2010. Voidaan käyttää matalassa vedessä, esimerkiksi uidessa. Sukeltamista syvempiin vesiin tai toimintaa, johon liittyy veden voimakasta virtausta, ei suositella.  

Etene seuraavalle tasolleMittaa harjoitteluasi aina juoksemisesta ja pyöräilemisestä uuteen HIIT-intervalliharjoitteluun saakka. Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja jaa se. Saat tarvittavan motivaation tavoitteidesi saavuttamiseen. Hallitse paremm...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €