0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

APPLE WATCH NIKE+ 38MM

GREY ALUM./BLACK B. MQ162FS/A

APPLE
APPLEWATCHNIKE38MM_190198398147_1.jpg
329,00 €
  • Takuu: 1 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Rakkaudesta juoksemiseen
Intoudu liikkeelle. Rajusti treenaten tai vain hauskaa pitäen. Kaksi maailman innovatiivisimmista brändeistä on yhdistänyt voimansa ja pitkän kumppanuuden uusin etappi on Apple Watch Nike+. Se tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja pitää sinut yhteydessä ystäviisi Nike+ Run Club -apin kautta. Se on siis täydellinen juoksukaveri omassa ranteessasi.

Ominaisuuksia, joilla pötkit pitkälle
Muiden Apple Watch Series 2 -mallien tapaan Apple Watch Nike+:ssa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla voit seurata tahtia, etäisyyksiä ja reittiä, vaikka sinulla ei olisi iPhonea mukana. Applen kaikkien aikojen kirkkaimman näytön ansiosta lukemat on helppo erottaa auringon häikäistessäkin. Ja koska Apple Watch Nike+:n vedenpitävyysluokitus on 50 metriä, voit juoksun päätteeksi vaikka pulahtaa uimaan.

Kevyt, joustava, hengittävä
Nike Sport -ranneke on valmistettu samasta kestävästä ja kevyestä fluoroelastomeerista kuin alkuperäinen Apple Watch Sport -ranneke. Rannekkeen monirivinen, ahtopuristettu rei'itys tekee siitä entistä kevyemmän ja hengittävämmän.

Uniikit Nike-kellotaulut
Niken varta vasten Apple Watchille suunnitelluissa kellotauluissa on Niken ikoninen väri volt. Ne näyttävät ajan sekä digitaalisessa että analogisessa muodossa ja pysyvän komplikaation Nike+ Run Club -apin käynnistämistä varten.

Täydellinen juoksukaveri
Olitpa sitten aloittelija tai harjaantunut juoksukone, Nike+ Run Club -appi tuo käsillesi kaiken mitä tarvitset parantaaksesi juoksuasi entisestään. Tukenasi on miljoonien muiden juoksijoiden motivaatio ja tarjolla ammattimainen opastus joka käänteeseen.

Seuraa kehitystäsi
Katso tärkeimmät tietosi yhdestä paikasta. Ja pyyhkäise, kun haluat yksityiskohtaisempia tietoja juoksustasi.

Intoudu liikkeelle
Vastaanota muistutuksia, jotka perustuvat ystäviesi jakamaan aktiivisuuteen, vallitsevaan säähän tai omaan juoksuhistoriaasi. Sinulla on aina hyvä syy juosta.

Juokseminen on kontaktilaji
Jaa viimeisin juoksulenkkisi ystäville, liity yhteiseen tulostaulukkoon ja heitä muille kiitokset saadusta inspiraatiosta.

Juoksuaika
Käytä juoksukalenteria tulevien lenkkien suunnitteluun. Se muistuttaa sinua niistä, joten unohtaminen ei ole mahdollista eikä kelpaa tekosyyksi. 

Rakkaudesta juoksemiseenIntoudu liikkeelle. Rajusti treenaten tai vain hauskaa pitäen. Kaksi maailman innovatiivisimmista brändeistä on yhdistänyt voimansa ja pitkän kumppanuuden uusin etappi on Apple Watch Nike+. Se tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €