0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

JORDAN TBRF-2XW VARAHARJA

2KPL

JORDAN
JORDAN-TBRF2XW-VARAHARJA-7044876041050-1.jpg
9,90 €
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €

kpl
SoftClean™ Whitening -harjauspää on tarkoitettu sinulle, joka toivot luonnollisen valkoista hymyä. Harjauspään keskiössä olevat Jordan White Tech ™ harjakset poistavat erittäin tehokkaasti plakkia ja pintavärjäytymiä hampaan pinnalta. Tehokkaimman vaikutuksen saat, kun käytät tätä harjauspäätä korkeimman harjausnopeuden kanssa.

Soft Clean ™-teknologian ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaita harjaksia ja pieni pää takaavat erittäin perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Pieni, soikea harjauspää on kooltaan täydellinen hampaille. Harjauspään säikeet on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Kolme erityistä puhdistusvyöhykettä mahdollistavat puhdistuksen ja plakin poiston myös hampaiden välistä ja muista ahtaista paikoista. Harjaspäiden terävöitetyt harjakset puhdistavat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmin kuin pyöreät kärjet. Ne pääsevät helpommin hampaan ympärille ja ovat hellävaraisempia ikenille.

Whitening -harjauspäätä voidaan käyttää kaikissa Jordan Clean -sarjan hammasharjoissa.

SoftClean™ Whitening -harjauspää on tarkoitettu sinulle, joka toivot luonnollisen valkoista hymyä. Harjauspään keskiössä olevat Jordan White Tech ™ harjakset poistavat erittäin tehokkaasti plakkia ja pintavärjäytymiä hampaan pinnalta. Teh...
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.3.2019 asti.)

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €