0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

JORDAN TBPL-120W SÄHKÖHAMMASHARJA

JORDAN
JORDAN-TBPL120W-CLEAN-SAHKO--7044876041029-1.jpg
39,90 €
  • Takuu: 2 vuotta
Kysy saatavuus myymälästä
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Plus on sarjan perusmalli, jossa voidaan käyttää kaikkia Soft Clean™ -harjauspäitä. Litium-akulla harjaat yhdellä latauksella 4 viikkoa. Tässä mallissa latausaika täyteen on n. 17 tuntia. Harjassa on 2 minuutin ajastin ja merkkivalo ilmaisee alhaisen lataustason.

SoftClean™-teknologia

SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjauspäässä. Harjauspäiden harjakset on jaettu kolmeen erityiseen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan. SoftClean -teknologia varmistaa, että hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti.

Akkukapasiteetti

Jordan Clean Plus-mallin litiumiakku kestää yhdellä latauksella 4 viikkoa. Akun ilmaisin näyttää, milloin hammasharja kaipaa latausta.

Kolme harjauspäätä; vakiona yksi

Jordan Clean -malliin voidaan käyttää mitä tahansa SoftClean harjauspäätä: valittavanasi on valkaiseva, hellävarainen ja tavallinen harjauspää. Sähköhammasharjan mukana toimitetaan yksi tavallinen Clean -harjauspää

  • Litiumakku kestää 4 viikkoa yhdellä latauksella (60 minuuttia harjaamista)
  • Latausaika täyteen 17 tuntia
  • 2 nopeutta: 9800 ja 8200 rpm (kierrosta minuutissa)
  • Oskilloiva liike
  • Akun tyhjenemisen ilmaisin
  • 2 minuutin ajastin (värähtää aina 30, 60, 90 ja 120 sek. välein)
  • Mukana normaali Clean-harjaspää
Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Plus on sarjan perusmalli, jossa voidaan käyttää kaikkia Soft Clean™ -harjauspäitä. Litium-akulla harjaat ...
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €