0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

JORDAN TB120 - B SÄHKÖHAMMASHARJA

JORDAN
JORDAN-TB120-CLEAN-FRESH-SAHKOHAMMASHARJA-7044876041098-1.jpg
59,00 €
  • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Fresh -mallissa on kuukauden kestävä akku sekä älykäs latausteline irrotettavalla USB-johdolla. Clean Fresh -malli on saatavana neljässä eri värissä. Mukana pakkauksessa yksi Clean -harjauspää.

SoftClean™-teknologia

SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjauspäässä. Harjauspäiden harjakset on jaettu kolmeen erityiseen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan. SoftClean -teknologia varmistaa, että hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti.

Sisäinen litiumioniakku

Jordan Clean -sarjan akkukapasiteetti on nostettu täysin uudelle tasolle. Jordan Clean Fresh on varustettu litiumakulla, joka tarjoaa yhden kuukauden akun keston vain 5 tunnin latauksella. Litiumakku takaa täyden tehon 30 päivän ajan harjatessasi aamuin illoin suositellut 2 minuuttia. Akun ilmaisin näyttää, milloin hammasharja kaipaa latausta ja kun akku on ladattu täyteen.

Fiksua lataamista

Sähköhammasharjan mukana toimitetaan fiksu ja tyylikäs latauslaite sekä irrotettava USB-johto, joka on helppo poistaa lataamisen päätyttyä. Näin vältetään johtovyyhdit kylpyhuoneessa, ja sähköhammasharjan voi jättää esille samalla tavalla kuin käsikäyttöisen hammasharjan. USB-johdon ansiosta sähköhammasharjan voi ladata myös kannettavan tietokoneen tai muun latauslaitteen avulla.

Ajastin ja painetunnistin

Jordan Clean Fresh -malli on varustettu kahden minuutin ajastimella, joka helpottaa suositellun harjausajan saavuttamista. Painetunnistin ilmaisee jos harjaat liian voimakkaasti. Harjassa on kaksi toimintanopeutta; normaali ja hellävaraisempi harjausvaihtoehto.

Kolme harjauspäätä; vakiona yksi

Jordan Clean Fresh malliin voidaan käyttää mitä tahansa SoftClean harjauspäätä: valittavanasi on valkaiseva, hellävarainen ja tavallinen harjauspää. Pakkauksessa on mukana tavallinen Clean-harjauspää.

  • Sisäinen litium-akku tarjoaa yhden kuukauden akkukeston / 120 minuuttia harjaamista
  • Pikalataus: 20 min antaa yhden viikon käyttöajan
  • Oskilloiva liike
  • 2 nopeutta: Normaali (9800 rpm) ja Sensitive (hellävarainen) (8200 rpm)
  • Laturi irrotettavalla USB-kaapelilla
  • 2 minuutin ajastin (värähtää aina 30, 60, 90 ja 120 sek. välein)
  • Akun merkkivalo - osoittaa latauksen tarpeen ja täyden akun
  • Mukana 1 harjauspää, normaali Clean
  • Lisätarvikkeena saatavissa matkakotelo!
Jordan Clean -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Jordan Clean Fresh -mallissa on kuukauden kestävä akku sekä älykäs latausteline irrotettavalla USB-johdolla. Clean Fresh -mal...
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €