0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Tuoteryhmät

 

Käsintehtyä laatua

Moccamaster on käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Jo yli 45 vuotta ovat Moccamasterin kehittäjä Gerard C. Smit ja hänen yli 100 työtoveriaan valmistaneet Technivormin tehtaalla Hollannissa pelkästään kahvinkeittimiä. Gerard C. Smit perusti yrityksen kotinsa autotallissa selkeänä visionaan kehittää kahvinkeitin, joka valmistaa maailman parasta kahvia. Kun hän saavutti päämääränsä, jatkoi hän itsepäisesti eteenpäin. Kaikki Moccamasterin kahvinkeittimet valmistetaan ja kootaan käsityönä Amerongenin tehtaalla Hollannissa.

Valmiit keittimet testataan yksilöllisesti ja pakataan sen jälkeen varovaisesti käsin ennen kuin ne lähetetään laatutietoisille kahvin ystäville ympäri maailman.

Gerard C. Smitillä ja Technivormin työntekijöillä on filosofia: “ Valmistamme kestäviä ja luotettavia tuotteita, joihin kuluttaja voi luottaa sataprosenttisesti. Huolehdimme ympäristöstämme valmistamalla tuotteita, jotka ovat energiatehokkaita ja joiden elinikä on pitkä. Käytämme kierrätettäviä materiaaleja. Annamme tuotteillemme 5 vuoden runkotakuun.

Kuten Gerard C. Smit sanoo: “Life is too short to drink bad coffee...”

 

10 vuoden takuu

Moccamasterin takuu on kahvinkeitinmarkkinoiden ylivoimaisesti paras. Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet ovat käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Ne valmistetaan ja kootaan käsityönä Hollannissa. Valmiit keittimet testataan yksilöllisesti ja pakataan sen jälkeen käsin ennen kuin ne lähetetään laatutietoisille kahvin ystäville ympäri maailmaa. Moccamaster-kahvinkeittimissä korostuu tinkimätön laatu. Yksikään toinen saman hintaluokan valmistaja ei pysty tarjoamaan vastaavaa taetta tuotteensa kestävyydestä ja käyttövarmuudesta. Oston yhteydessä alkava Moccamasterin standardi viiden vuoden runkotakuu kaksinkertaistuu automaattisesti kymmeneksi rekisteröitymisen yhteydessä.

Moccamaster-kahvinkeittimet on rakennettu kestämään. Moccamaster–kahvinkeittimillä on 5 vuoden runkotakuu – yksi kattavimmista markkinoilla. Moccamaster-kahvinkeittimen takuuajan voi tuplata ennennäkemättömällä 10 vuoden runkotakuulla. Rekisteröimällä uuden Moccamaster–kahvinkeittimesi palveluumme ostopäivänä, löydämme laitteesi tunnistetiedot helposti ja nopeasti mikäli seuraavien 10 vuoden aikana tarvitset nopeasti ammattitaitoista apua kahvinkeittimesi kanssa.

Nautinnollisia kahvihetkiä tunnetusti ja testatusti parhaan kahvinkeittimen kanssa!

 

Sertifioidut kahvinkeittimet

Kahvi on herkkä raaka-aine, joka tarjoaa parhaimmillaan makuhermoja hellivän vivahteikkaan makuskaalan. Sen voi kuitenkin yhtä helposti pilata huonon valmistuksen kautta; tuloksena on tällöin vain epämiellyttävän kitkerä juomasekoitus. Esimerkiksi kahvijauheen ja veden pitkittynyt kontakti pilaa hienot aromit nopeasti. Kahvijauheen aromit liukenevat veteen vain oikeassa lämpötilassa ja lisäksi suodatuksen eri vaiheissa. Siksi onkin tärkeää, että suodatuslämpötila ja -aika ovat täsmälleen oikein mitoitettu.

European Coffee Brewing Centre (ECBC) on Eurooppalaisen kahvikulttuurin merkittävä puolestapuhuja ja laadunvalvoja sekä alan vanhin itsenäinen kahvilaboratorio. Tämä sitoutumaton kahvilaboratorio on jo yli 40 vuoden ajan edistänyt kahvin käsittelyn ja valmistuksen menetelmiä. Yksi laboratorion tärkeimmistä tehtävistä on valvoa ja tutkia markkinoilla myytävien kahvinkeitinten teknisiä ominaisuuksia. Saadakseen ECBC:n arvostetun tunnusmerkin, laitteen pitää läpäistä tiukat tekniset kriteerit ja korkeat laatustandardit. Tällä merkillä varustettu kahvinkeitin antaa kuitenkin kuluttajalle varmuuden, että laite uuttaa ulos vain kahvin parhaat ainesosat, ja pitää valmiin juoman oikeassa lämpötilassa.