0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

MIELE M6030SC MIKROAALTOUUNI

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVA

MIELE
MIELE-M6030SC-MIKROAALTOUUNI-4002515645093-101.jpg
799,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 8,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni. Automaattiohjelmilla saat aikaan täydellisiä tuloksia.  

Automaattiohjelmat
Automaattiohjelmat tekevät Miele-mikroaaltouuneista ruoanlaiton taitureita. Valitse vain haluamasi ohjelma ja syötä esimerkiksi ruoan paino. Laite määrittää tarvittavan tehotason ja kypsennysajan automaattisesti. Muita säätöjä tai valvontaa ei tarvita. Automaattiohjelmat sulatukselle, sulatukselle ja kypsennykselle sekä tuoreen ruoan kypsennykselle saavat jokaisen aterian onnistumaan.

CleanSteel
Mielen teräslaitteissa on ensiluokkainen CleanSteel-pinta. Sen ansiosta pinta on todella helppo pitää puhtaana ilman erikoispesuaineita. Sormenjäljet ovat lähes näkymättömiä CleanSteel-pinnalla.

Sisäosa ruostumatonta terästä
Miele-mikroaaltouunien sisäpinta on viimeistelty ruostumattomalla teräksellä. Teräspinta varmistaa mikroaaltojen tasaisen jakautumisen. Se myös helpottaa laitteen puhdistusta.

Muistitoiminto
Muistitoiminnolla voidaan määritellä jopa kolmen vaiheen ohjelma, johon kuuluu esimerkiksi sulatus, kypsennys ja paistaminen. Laite käyttää kussakin vaiheessa ennalta valittuja ajan ja tehon asetuksia. Tällä tavoin monivaiheisesta ruoanlaitosta suoriudutaan yhdellä toiminnolla.

Lämpimänäpitotoiminto
Lämpimänäpitotoiminto käynnistyy automaattisesti, jos luukkua ei avata tai mitään painikkeita paineta kahden minuutin kuluessa ohjelman päättymisestä. Tämä älykäs toiminto pitää kypsän ruoan tarjoilulämpöisenä enintään 15 minuutin ajan.

Yksilölliset asetukset
Monien Miele-mallien tehtaalla määriteltyjä asetuksia, kuten hälytysääntä, on mahdollista säätää. Asetukset on helppo sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin koska tahansa.

QuickStart-mikroaaltotoiminto
Täystehoa napin painalluksella: Pikakäynnistys-toiminnolla suurin mikroaaltoteho saadaan nopeasti käyttöön. Paina ”Start” (yksi, kaksi tai kolme kertaa), niin laite käynnistyy 30, 60 tai 120 sekunniksi ja sammuu automaattisesti, kun aika on kulunut. Nämä valmiiksi määritetyt aika-asetukset ovat ohjelmoitavissa erikseen. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kaakaokupillisen kuumentamiseen tai tuttipullojen lämmittämiseen.

Kello/ajastintoiminnot
Ajastinta voidaan käyttää mikroaaltotoiminnosta erillään esimerkiksi munakellona. Toiminto aktivoidaan kahdella liikkeellä, ja se ilmoittaa syötetyn ajan päättymisestä äänimerkillä.

LED-valaistus
Laadukas LED-valaistus uunissa saa ruoan näyttämään upealta jopa kypsennyksen aikana. Erikoishyöty: LED-valoille on ominaista pitkäikäisyys, joten niitä ei käytännössä tarvitse huoltaa lainkaan.

"Door"-lapsilukon osoitin
Laitteen käynnistys tyhjänä on estetty niin, ettei sammutettua laitetta voi käynnistää, jos luukkua ei ole ensin avattu. Laite voidaan käynnistää vasta, kun luukku on avattu ja suljettu.

Käytönesto
Käytönesto voidaan aktivoida yhdellä kosketuksella. Tällöin esimerkiksi lapset eivät voi käynnistää laitetta vahingossa.

Turvakatkaisin
Miele-mikroaaltouuneissa on kolminkertainen suojaustoiminto sekä erillinen turvakytkin, jossa on vuorovaikutteinen valvonta.
 

Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni. Automaattiohjelmilla saat aikaan täydellisiä tuloksia.  AutomaattiohjelmatAutomaattiohjelmat tekevät Miele-mikroaaltouuneista ruoanlaiton taitureita. Valitse vain haluamasi ohjelma ja syötä esimerkiksi ruoan ...
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Sijoitusaukon leveys mm 562-568
 • Sijoitusaukon korkeus mm 350-352
 • Sijoitusaukon syvyys mm 310
 • Laitteen leveys mm 595
 • Laitteen korkeus mm 372
 • Laitteen syvyys mm 310
 • Sijoitusaukosta riippumaton ilmankierto Kyllä
 • Laitteen paino kg 14,4
 • Kokonaisliitäntäteho kW 1,3
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Taajuus Hz 50
 • Vaiheiden määrä 1 
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 8,90 €
Kotiinkuljetus 12,00 €
Nouto Postista 8,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €