BOSCH SMU46KW03S ASTIANPESUKONE

A++, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA

BOSCH
BOSCHSMU46KW03SASTIANPESUKONE_4242002976747_102.jpg
BOSCHSMU46KW03SASTIANPESUKONE_4242002976747_103.jpg
BOSCHSMU46KW03SASTIANPESUKONE_4242002976747_104.jpg
BOSCHSMU46KW03SASTIANPESUKONE_4242002976747_105.jpg
Tarjoustuote!
ILMAINEN TOIMITUS
Supertarjous
Säästä 300 €
399,00 €
-43%
Svh. 699,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 • Takuu: 2 vuotta
 • Etupaneeli: Valkoinen
 • Ääni: Miellyttävä
 • Muut toiminnot: Pesuajan näyttö
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 3-8 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

SilencePlus-astianpesukone miellyttävällä äänitasolla. Hellävarainen - myös korvillesi.

ActiveWater-teknologia
Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutuloksen. Kohdennettu vedenjakelu, optimoitu suodatintekniikka, nopeampi lämmitys ja suurempi vedenkierron pumpputeho mahdollistavat pienemmän veden- ja energiankulutuksen. 

EcoSilence DriveTM
Taloudellisen EcoSilence DriveTM -moottorin avulla voit pestä entistä tehokkaammin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. 

Lasi 40 ° -ohjelma
Uusi lasi 40 ° -ohjelma pesee esimerkiksi korkealaatuiset kristallilasit varovasti ja hellävaraisesti ja samanaikaisesti saavutetaan optimaalinen kuivaus ja loistava kiilto. Tämä onnistuu alhaisemman lämpötilan, huuhtelulämpötilan mukauttamisen sekä pidemmän kuivausvaiheen ansiosta. Hohtavan puhtaat lasit ja jälkiä jättämätön kuivaus ovat selkeä osoitus loistavasta ja hellävaraisesta pesutuloksesta. 

Aquastop ja elinikäinen takuu
AquaStop-järjestelmä koostuu erityisestä kaksiseinäisestä tuloletkusta, turvaventtiilistä ja uimurikytkimellä varustetusta pohjalevystä, ja se tarjoaa 100 % suojan vesivahinkoja vastaan Bosch takaa vesivahingot astianpesukoneen koko elinkaaren ajan. 

AquaSensor
AquaSensor säätelee veden kulutusta astioiden likaisuuden mukaan valvomalla huuhteluveden sameutta. Se päättää huuhteluveden elintarvike-, rasva- tai puhdistusainejäämien mukaan, onko huuhtelu riittävä vai onko sitä jatkettava. 

Aloitusajan ajastin
Aloitusajan ajastimella ohjelman alku voidaan ohjelmoida etukäteen. Voit siis käynnistää laitteen kätevästi silloin kun haluat työpäivän aikana tai yöllä. Ohjelman käynnistyttyä näyttö ilmoittaa ohjelman jäljellä olevan ajan minuutin tarkkuudella. 

Täyttösensori
Täyttösensori toimii pyörimisnopeuden tunnistimella, joka tunnistaa vedenkorkeuden. Jos koneessa on runsaasti astioita, astioiden kasteluun saatetaan tarvita enemmän vettä, jolloin vedenpinta laskee. Tässä tapauksessa koneeseen syötetään lisää vettä. Jos koneessa on vähemmän astioita, pesuun tarvitaan vähemmän vettä. Näin täyttösensori takaa aina optimaalisen vedenkulutuksen myös puolilleen täytetyssä koneessa tai kun koneessa on vähemmän astioita. Tämä säästää vettä ja energiaa. 

Automaattiohjelmat
Veden kulutus, veden lämpötila ja pesuaika mukautuu täsmälleen astioiden likaisuuden mukaan. Tämä antaa sinulle parhaan pesutuloksen ja säästää samalla vettä ja energiaa. 

Vario-kori
Active Water -pesukoneen ulosvedettävän vario-korin kolmas taso tekee pesemisestä vielä mukavampaa. Se on täydellinen paikka ruokailuvälineille ja pienille keittiövälineille, kuten kauhoille tai vispilöille. Jopa espressokupit löytävät täältä tukevan paikan. Astianpesukoneen täyttäminen on joustavaa ja käytössäsi on paljon tilaa. Alakorin ruokailuvälinekori korvataan vario-korilla, jossa on tilaa jopa 14 hengen astiastolle 60 cm leveissä astianpesukoneissa ja 10 hengen astiastolle 45 cm leveissä astianpesukoneissa. 

Lapsilukollinen ovilukitus
Ovilukitus estää astianpesukoneen tahattoman avaamisen pesun aikana, ja takaa sinun ja perheesi turvallisuuden. Ehkäisee kuuman höyryn aiheuttamia loukkaantumisia. 

Lasinsuojatekniikka
Pehmeän veden aiheuttaman kulumisen ehkäisemiseksi Bosch astianpesukoneen lasinsuojatekniikka mittaa ja säätää jatkuvasti kovuusastetta. Näin voimme varmistaa, että arvokkaat lasit ja herkät posliinit pestään aina hellävaraisesti. 

Lämmönvaihdin
Lämmönvaihtimella varustettu astianpesukone pesee arvokkaat lasi- ja posliiniastiat hyvin hellävaraisesti ja ilman riskejä. Vesi esilämmitetään pesusäiliössä, mikä ehkäisee lämpöshokkeja. 

VarioSpeed Plus -erikoistoiminto
VarioSpeed Plus -toiminnon avulla täysi koneellinen astioita puhdistuu ja kuivuu lyhyemmässä ajassa. Yhdellä valitsimen painalluksella voi tarvittaessa lyhentää pesuaika jopa 66% puhdistustuloksen pysyessä entisellään.

   

 • Asennustapa Työtason alle sijoitettava
 • Liitäntäteho (W) 2400 W
 • Tarvittava sulake (A) 10 A
 • Jännite (V) 220-240 V
 • Taajuus (Hz) 50; 60 Hz
 • Hyväksyntätodistukset CE, VDE
 • Liitosjohdon pituus (cm) 175,0 cm
 • Pistokkeen tyyppi Suko-/Gardy pistoke,maadoitett
 • Vedenottoletkun pituus (cm) 165 cm
 • Veden poistoletkun pituus (cm) 190 cm
 • Veden kovuus maksimi 50°DH
 • Tuloveden maksimi lämpötila (°C) 60 °C
 • Nettopaino (kg) 41,000 kg
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hiljainen , hyvä kone

  20.9.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Huippu kone ja hinta kohillaan

  22.6.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Vanhan astianpesukoneen hajottua tutkin eri vaihtoehtoja, millä sen voisi korvata. Päädyin tähän Boschin laitteeseen ja en ole katunut ostopäätöstä.

Laitteen ylempää astiatason korkeutta saa säädettyä, jotta korkeajalkaiset viinilasit mahtuvat olemaan niille tarkoitetuilla telineillä (näppärää!) Alemman ja ylemmän tason joitakin astiatelineitä saa myös kaadettua, jolloin saa kattilat, vuoat sekä muut isot astiat lepäämään tasaiselle alustalle. Laitteessa on myös ihan ylimpänä kolmas taso, johon saa kätevästi kaikki aterimet ja muut piensälät, mutta mukana tulee myös aterinkori, joka menee alimmalle tasolle. Muokattavuutta siis löytyy rutkasti.

Äänen taso on ollut ainakin omaan korvaan miellyttävä. Laitteen mukana tulee kaikki tarvittavat tarvikkeet laitteen kytkemiseen, joista varmaan tärkeimpänä tuloletkun sovitinpala, jolla letku menee kiinni myös pieneen suuttimeen. Pesujälki on myös ollut kiitettävää jopa pikatoiminnolla. Kaikkein pinttyneimmät liat ei sillä kyllä lähde, mutta eihän pikaohjelmaa siihen ole tarkoitettukaan. Eri ohjelmia on riittävästi, varmaan omaan käyttöön jopa liikaakin, mutta se ei todellakaan ole mikään negatiivinen asia.

Laite toimitettiin suoraan kotiovelle nopealla aikataululla ja plussana vielä kampanjan aikana kaupanpäälle tulleet vuoden pesuaineet toimitettiin jopa ennen laitetta, joten toimitus pelasi moitteetta.

Laitetta on helppo käyttää ja pesutulos on priimaa. Mitään haukuttavaa laitteesta...

  28.3.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

hyvä peruskone.

  18.2.2017

 • Asennustapa Työtason alle sijoitettava
 • Liitäntäteho (W) 2400 W
 • Tarvittava sulake (A) 10 A
 • Jännite (V) 220-240 V
 • Taajuus (Hz) 50; 60 Hz
 • Hyväksyntätodistukset CE, VDE
 • Liitosjohdon pituus (cm) 175,0 cm
 • Pistokkeen tyyppi Suko-/Gardy pistoke,maadoitett
 • Vedenottoletkun pituus (cm) 165 cm
 • Veden poistoletkun pituus (cm) 190 cm
 • Veden kovuus maksimi 50°DH
 • Tuloveden maksimi lämpötila (°C) 60 °C
 • Nettopaino (kg) 41,000 kg
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €