Mustat kodinkoneet

Laaja valikoima trendikkäitä mustia kodinkoneita. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tyylikkäät mustat kodinkoneet moderniin kotiin

Musta on uusi musta. Veikon Koneen laajasta kodinkonevalikoimasta löydät myös upean mustat kodinkoneet, jotka ovat modernien keittiöiden uusin trendi! Tyylikkäästä kiiltävästä mustasta ja mustasta ruostumattomasta teräksestä aina mattapintaiseen ja syvimmän antrasiitinharmaaseen viimeistelyyn. Veikolta saat mustat koneet joka keittiöön valmistajilta kuten Samsung, Asko, Bosch, Grundig, Siemens, Whirlpool, Miele ja Elvita. Katso läpi Veikon tarjoukset sekä selaa Veikon mustien kodinkoneiden valikoimaa ja tuo uutta tyyliä keittiöösi!


Mustat astianpesukoneet

Astianpesukoneet eivät enää ole vain arkea helpottava keittiön apuväline. Ne ovat myös tärkeä sisustuselementti, jolla luot yhtenäisen ja omaan makuun sopivan tyylin koko keittiöön. Mikään ei auta tässä yhtä paljon kuin Veikon trendikkäät ja uusinta tyyliä huokuvat mustat astianpesukoneet. Tietenkin eri kokoisina ja eri tilavuuksilla sekä uusimilla ominaisuuksilla erillisestä aterintasosta automaattisiin pesuohjelmiin ja automaattiseen luukun avaukseen. Löydä lisäsäväys keittiöösi mustalla astianpesukoneella!


Mustat kylmälaitteet keittiön sydämenä

Jääkaappi on jokaisen keittiön sydän. Sen äärellä vastataan tuohon aina tärkeään kysymykseen "mitä on ruokana" ja sinne tallennetaan kaikkien herkkusuiden lempiherkut. Modernit jääkaapit, pakastimet, sekä niiden yhdistemät Side by Side tyylistä jääpakastinkaappeihin ovat nyt saatavana myös upean mustina. Äläkä unohda mustia viinikaappeja oikeaoppiseen viinin säilytykseen. Tietenkin nämä kaikki ovat saatavina samoilla älykkäillä ominaisuuksilla kuin muunkin väriset kylmälaitteet aina automaattisesta sulamisesta, erityisiin kala- ja liha-osastoihin ja jopa WiFi-yhteyksiin. Veikon mustat kylmälaitteet ovatkin välttämätön osa trendikästä nykykeittiötä.


Mustat uunit, keittotasot ja mikroaaltouunit

Nykyään myös uunit ovat omanlaisensa tyylikannanotto. Valitse sähkö-, pyrolyysi-, kaasu- ja höyryuunit useista mustalla viimeistelyllä löytyvistä vaihtoehdoista. Ruoanlaitto ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Voit myös tehdä jokapäiväisestä ruoanlaitosta jotain erityisempää hienostuneen mustan keittotason avulla. Mustia keittotasoja on saatavana karkaistulla lasilla, keraamisella ja emaloidulla pintakäsittelyllä sekä kaasu-, sähkö- ja induktiokeittoon. Äläkä unohda mustia mikroaaltouuneja eri tilavuuksilla ja kaikilla toiminnoilla. Veikon mustien uunien ja keittotasojen valikoimasta saat nämä kaikki.


Mustat liesituulettimet tehokkaaseen tyylikkyyteen

Enemmän kuin vain käytännöllinen tapa poistaa savu ja hajut, mustista liesituulettimet antavat upean tyylisäväyksen keittiöön kuin keittiöön - varsinkin kun ne sijoitetetaan upean vastaavan mustan keittotason tai lattialieden päälle. Veikon mustien liesituulettimien valikoimasta löydät varmasti omasi niin seinälle, kaapistoon, kattoon, kuin pöytätasoonkin asennettavina.


Kahviautomaatit ja keittimet mustalla tyylillä

Jos haluat keittää kahvisi vähän iskevämmällä tyylillä, niin Veikon valikoimasta löydät kahviautomaatit, kapselikeittimet sekä perinteiset kahvinkeittimet upealla mustalla tyylillä, joka sulautuu saumattomasti yhteen muiden keittiön koneiden kanssa. Halusitpa siis kupillisen tai kaksi capuccinoa tai espressojuomia taikka koko pannullisen kofeiinipiristettä rankan päivän varalle saat Veikolta siihen kahvinkeittokoneen mustalla tyylillä.