Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Kaikki keittiötarpeet kattavat kodinkonepaketit

Tyylikkäät kodinkonepakettit

Oletko uusimassa keittiötä ja tarvitset uudet kodinkoneet viimeistelemään unelmiesi ruoanlaittotilan? Mutta eri koneiden valinta, yhteensovitus, ja ostaminen voivat olla ylivoimainen prosessi. Ei hätää! Veikko on rakentanut monipuoliset ja kattavat kodinkonepaketit Veikon Koneen laadukkaasta valikoimasta valituilla jääkaapeilla ja pakastimilla, uuneilla, keittotasoilla, astianpesukoneilla sekä mikroaaltouuneilla. Löydät valikoimasta paketit juuri omaan tarpeeseesi sopivina niin perinteisen valkoisen, tyylikkään teräksisen kuin trendikkään mustan värisinä. Ja tunnetuimmilta valmistajilta kuten Husqvarna, Samsung, ja Bosch. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Kodinkonepakettien edut

Olitpa suunnittelemassa täydellistä keittiön uudistusta tai yksinkertaisesti vaihtamassa muutamia vanhentuneita laitteita, löydät Veikolta laadukkaimmat keittiölaitepaketit joka tarpeeseen. Voit vain kuvitella kuinka kätevää kaikkien keittiökoneidesi päivittämisen yhdellä yksinkertaisella napin painalluksella onkaan. Voit luoda tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen koko keittiöösi välttäen samalla turhaa vaivaa ja lisäkustannuksia kaikkien laitteiden ostamisesta erikseen. Ja tietenkin paketin ostamisessa säästyvä raha tarkoittaa, että sinulla on varaa juuri niihin korkeanluokan laitteisiin, joita olet aina halunnut.

Mikä kodinkonepaketti sopii sinulle?

Me Veikon Koneella tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä keittiön kodinkonepaketteja, jotka täydentävät sekä elämäntyyliäsi että sopivat budjettiisi. Tarvitsetko paketin yhteensopivalla jääkaapilla ja pakastinkaapilla? Vai riittääkö jääkaappipakastin? Haluatko mukaan muiden koneiden kanssa yhteensopivan integroidun mikroaaltouunin? Miten vain haluat, saat Veikolta tarkoituksiisi sopivan kodinkonepaketin. Tietysti löydät laitteista kuin laitteista uusimmat ominaisuudet kuten WiFi-älyominaisuudet, parhaat energialuokat, ja kaikki muut.

Rakenna unelmiesi keittiö!

Visualisoitko keittiösi täynnä tyylikkäitä mustia keittiövälineitä? Ehkä olet etsinyt erittäin hiljaista astianpesukonetta tai korkean teknologian erillisuunia, jossa on höyrytoiminto. Oletko aina halunnut omistaa nopean ja tehokkaan induktiokeittotason tai Side by Side kylmälaitteen, jossa on LED-näyttö ja jääpala-automaatti? Mitä ikinä etsitkään keittiökonepaketiltasi, meiltä löydät sen - kaikki taatusti sopivaan hintaan!

Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone