0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

 

Ruoanlaittoa vakavasti

KitchenAidia on lähes sadan vuoden ajan ohjannut periaate "Serious About Food". KitchenAid-tuotteissa ammattitason ominaisuudet, viimeistelty laatu ja ikoninen muotoilu ovat täydellisesti tasapainossa.

 

Ammattitason ominaisuuksia

Kaikki KitchenAid-laitteet on ideoitu, suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä ammattikokkien kanssa. Ne ovat ihanteellinen kumppani keittiöön niin aloitteleville kuin edistyneillekin kokeille.

Huippulaadukkaat, tyylikkäät ja suorituskykyiset kodinkoneet tarjoavat uusia mahdollisuuksia ruoanlaittoon ja keittiön sisustukseen. KitchenAid-tuotteiden avulla jokainen, joka suhtautuu ruokaan vakavasti, voi nyt saavuttaa ammattimaisia tuloksia.

 

Ikoninen muotoilu

KitctchenAidin pienet ja suuret kodinkoneet ja muut keittiötuotteet ovat aina erottuneet joukosta ajattomalla, selkeällä ja rohkealla muotoilullaan, jota inspiroi ikoninen alkuperäinen yleiskone. Ne tuovat ilmettä keittiöön kuin keittiöön.

KitchenAidin kodinkoneille on aina ollut ominaista huolellinen suunnittelu, kestävyys, jämäkkyys, materiaalien laadukkuus ja viimeistellyt yksityiskohdat – niin vapaasti sijoitettavissa kuin kalusteisiin upotettavissakin malleissa.