Ammattimaiset kodinkoneet ruoanlaittoon ja leivontaan

Onko ruoanlaitto tai leipominen intohimosi tai arvostatko laatua ja hyvää designia kotikeittiössäsi? KitchenAid on valmistanut kodinkoneita ammattikeittiöihin ja kotitalouksiin jo vuodesta 1919. KitchenAid-keittiökoneet ovat laadukkaita, kestäviä ja kauniita. Ne ovat saaneet useita muotoilupalkintoja ja KitchenAid-yleiskone on saanut pysyvän paikan myös New Yorkin MoMa:sta.

Yleiskoneet

Helppokäyttöisessä KitchenAidissa on tukeva metallista valettu runko ja energiatehokas suoravetomoottori. Laatu tuo myös luotettavuutta: KitchenAid yleiskoneen keskimääräinen käyttöikä kotitalouskäytössä on jopa 30 vuotta.

Tehosekoittimet

Heräätkö koskaan tuntien, että energiasi kaipaisi hiukan täydennystä? Ei huolta, tehokkaalta tehosekoittimeltamme ei koskaan puutu energiaa ja se on aina valmis jakamaan sitä!

Monitoimikoneet

Laadukkaat KitchenAid-monitoimikoneet tarjoavat laajat käyttömahdollisuudet ja varmistavat täydellisen lopputuloksen valmistettavasta ruoasta riippumatta.

Leivänpaahtimet

Valmista aamiaiselle herkullisen rapeaa paahtoleipää KitchenAid-leivänpaahtimella. Voit nauttia täydellisen viipaleen paahtoleipää ennen päivän askareiden aloittamista.

Vedenkeittimet

KitchenAid tarjoaa valikoiman tehokkaita vedenkeittimiä, joilla kiehautat teeveden nopeasti. Vedenkeittimissä on KitchenAid-tuotemerkille ominainen näyttävä ajaton muotoilu.

Sauvasekoittimet

KitchenAid sauvasekoittimien SS-terä on suunniteltu suorittamaan useita tehtäviä jään murskauksesta leikkeleen pilkkomiseen ja maidon vaahdottamiseen.

Legenda saa alkunsa

Lähes sata vuotta sitten ohiolainen insinööri Herbert Johnson keksi ihmeellisen laitteen, joka tulisi mullistamaan ruoanlaiton ammattilaisten ja kulinaristien elämän. Se oli H5, ensimmäinen kotitalouskäyttöön suunniteltu kananmunanvatkain. Laitteen testauksen aikana yrityksen erään johtajan vaimo keksi tietämättään brändille nimen sanoessaan: ”Oli sen nimi mikä tahansa, se on paras keittiöapulainen (’kitchen aid’), joka minulla on koskaan ollut.” KitchenAid oli syntynyt.
2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia