Tuoteryhmät

 

Sveitsiläinen erikoiskahvikoneiden asiantuntija

Innovaatio, täsmällisyys, laatu, toimintavarmuus, kestävyys ja huolto muotoilevat JURAn DNA:n. Sveitsiläisyritys on ainoa brändi maailmassa, joka keskittyy täysin automaattisiin erikoiskahvikoneisiin ja selvästi saavuttanut aseman näiden markkinoiden asiantuntijana. JURAn valmistamat kahvikoneet yhdistetään parhaaseen kahvinvalmistustulokseen, mahdollisimman helppoon käyttöön ja häikäisevään muotoiluun.

JURAn kahvikoneet on kehittänyt asialleen omistautunut 70 insinöörin tiimi. Heidän tavoitteenaan on saavuttaa täydellinen kahvitulos, aina tuoreista pavuista jauhettu ja uutettu napin painalluksella. JURAn insinöörit ovat saavuttaneet juuri äskettäin virstanpylvään kehittämällä vallankumouksellisen Pulse Extraction Process (P.E.P.®), joka luo vertaansa vailla olevan täydellisen aromin lyhyissäkin erikoiskahveissa.

 

Kestävän kehityksen mukainen ja ekologisesti älykäs

JURAlla on pitkä historia selvästä ympäristöasioita koskevasta tietoisuudesta ja luonnonvarojen ja energian vastuullisesta käytöstä. Juuri tämän vuoksi JURA keskittyy automaattisiin kahvikoneisiin, jotka valmistavat yksilöllisesti erikoiskahveja, saavat asiakkaita puolelleen energiatehokkuutensa ansiosta ja välttävät tarpeetonta pakkausjätettä.

Palkittua muotoilua

JURAn muotoilukonsepti säteilee rauhallisuutta, tehokkuutta, välittämistä, laatua ja johdonmukaisuutta. Arvot, joista sveitsiläinen arkkitehtuuri tunnetaan kaikkialla maailmassa. JURAn automaattiset kahvikoneet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja, ja niitä on jo kauan pidetty sisustussuunnitteluesineinä. Niitä pidetään tyylikkäänä tapana ilmaista hyvää makua.

Vain parhaita materiaaleja

Näiden korkealaatuisista materiaaleista sveitsiläisten hienomekaanisten standardien mukaan valmistettujen tyylikkäiden kahvikoneiden työnlaatu, ulkonäkö sekä tuntoaistiin vetoavat ominaisuudet tekevät aina vaikutuksen. Selkeänä osoituksena tästä voidaan pitää uutta Z6-mallia, jossa sekä etu- että yläosissa on käytetty 3 mm paksuja alumiinilevyjä, joissa on tyylikäs pinta.

 

Älykäs käyttää

JURAn automaattiset kahvikoneet täyttävät villeimmätkin unelmasi. Yksinkertaisesti napin painalluksella … tai koskettamalla älypuhelimesi näyttöä. Älykkäät toimintakonseptit, lukuisat ohjelmoitavat vaihtoehdot, RFID ja mobiilisovellusteknologiat tekevät käytöstä täysin selkeää ja tyydyttävät aina yksilölliset mieliteot.

JURAn ohjelmistoja kehittävät insinöörit mullistavat kahvin nauttimisen: Sovellusta voidaan käyttää mukavasti suorittamaan kaikki asetukset omalla älypuhelimellasi tai tabletilla. Halutessasi alkaa omien räätälöityjen erikoiskahviesi valmistuksen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin koskettaa älypuhelimesi näyttöä. Älykäs osa tässä on se, että omat henkilökohtaiset mieltymyksesi on tallennettu sovellukseen. Joten voit valmistaa oman makusi mukaisia erikoiskahvijuomia milloin tahansa kaikilla JURAn automaattisilla kahvikoneilla, joihin on asennettu Smart Connect.

Kahvikoneiden ja suodatinten uusin sukupolvi kommunikoi toistensa kanssa. Suodatinpatruuna ja kahvikone on yhdistetty langattomasti RFID-teknologian avulla. Suodatin tunnistetaan automaattisesti, tarvittavat koneen asetukset suoritetaan automaattisesti. Suodattimen käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa tai toimintavarmaa.