Suunniteltua turvallisuutta

Jalo Helsingissä kiteytyy suomalaisen muotoilun ydin. Lähtökohtana ei ole ainoastaan luoda näyttävää ulkokuorta, vaan parantaa ihmisen ja tuotteen välistä suhdetta. Kun esine miellyttää silmää ja on käytännöllinen, pidetään siitä myös parempaa huolta ja käyttäjien turvallisuus parantuu.

Tilastojen mukaan jokaista 10 000 myytyä palovaroitinta kohden pelastetaan yksi ihmishenki. Näin ollen Jalo Helsingin palovaroittimet ovat pelastaneet jo useita kymmeniä ihmishenkiä! Arjen tuotteita, jotka parantavat turvallisuutta ja sitä kautta pelastavat mahdollisimman monta ihmishenkeä.

 
 

Palovaroitin

Kupu 10

Kupu 10 on kaunis palovaroitin, jonka paristoja ei tarvitse vaihtaa koko tuotteen elinaikana, koska se on varustettu kiinteällä 10-vuoden Lithium akulla.

Saatavana viidellä eri värisellä tekstiilipinnalla: tumman harmaa, keltainen, turkoosi sekä vaalean ruskea. Kupu 10 on saatavilla myös kromi-pinnotteisena.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Palovaroitin

Lento 10

Lento 10 on leikkisä palovaroitin, jonka figuratiivinen ja leikkisä ulkomuoto sopii hyvin vaikka lastenhuoneen iloiseksi yksityiskohdaksi tai turvalliseksi piristysruiskeeksi kodin sisustukseen.

Sinä tai rakkaasi voitte nukkua rauhassa, kun Lento 10 vahtii untanne. Saatava viitenä eri värinä. 10 vuoden kiinteä Lithium akku.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Ensisammutin

Phoenix

Palotilastojen mukaan vuonna 2014 Suomessa tapahtui 3232 kotitalouspaloa, joista 1060 tapauksessa syy oli ruuanlaiton yhteydessä syttynyt tulipalo. Rasvan aiheuttamat tulipalot ovat valitettavan yleisiä, eikä näihin ole varauduttu kotikeittiöissä. Vauriot on helppo minimoida mikäli keittiöstä löytyy hyvä ensisammutin.

Jalo Phoenix on maailman ensimmäinen design-sammutin, joka on suunniteltu ensisijaisesti keittiökäyttöön. Phoenix on kaunis sammutin, jonka voi pitää käden ulottuvilla ja ottaa käyttöön nopeasti silloin kun sekunnit ratkaisevat. Oiva Toikan persoonallinen Lintu-design tekee Phoenixista keskeisen osan keittiön sisustusta.

Tutustu tuotteisiin