0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Veikon palvelut

Joustava maksuaika

Aktiiviraha-kortilla saat maksettua ostoksesi kätevästi erissä. Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11–13, Helsinki.
 

Kotiinkuljetus ja vanhan laitteen poisvienti

Olipa ostoksesi pieni tai suuri, kuljetamme sen nopeasti kotiisi tai työpaikallesi.
Vanhan laitteen poisvienti hoituu myös kätevästi samalla kertaa.

Huomioithan, että kun tilaat vanhan laitteen poisviennin, niin tämä kattaa yhden laitteen poisviennin. Tilatessasi useampia tuotteita, voit myös tilata useamman vanhan laitteen poisviennin. Vanhan laitteen poisvienti on saatavilla vain kodinkonetilauksissa. 
Tarkemmat tiedot kuljetuksesta sekä hintatiedot löydät täältä.

Asennuspalvelu

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Jos tarvitset laitteellesi ammattitaitoisen asennuksen ja kyseiselle tuotteelle sitä ei ole mahdollista tilata verkkokaupastamme, ota ennen tuotetilausta yhteyttä suoraan lähimpään myymälääsi ja tilaa sekä tuotteet että asennus myymälästä, niin kokonaistoimitus onnistuu parhaiten kerralla kuntoon. 

Takuu- ja huoltopalvelut

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee yleensä 1-3 vuoden välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. Alkuperäinen kuitti tai sen kopio on säilytettävä;, jotta takuu voidaan todentaa.

Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähimpään myymälään.

Veikon Turva-tuotevakuutus

 

Veikon Turva jatkaa valmistajan antamaa takuuta ja/tai kattaa äkillisiä, ulkoisia, tapaturmaisia vahinkoja. Veikon Turvan jatkaessa valmistajan antamaa takuuta, ei sinun koskaan tarvitse maksaa minkäänlaista omavastuuta.

Veikon Turvan avulla voit saada kotihuoltopalvelun isoille kodinkoneille ja televisioille, kun hankit Veikon Turvan ostaessasi uutta tuotetta Veikon Koneen myymälästä. Vahinkotapauksissa on pieni omavastuu, mutta kokonaisuutena Veikon Turva kannattaa hankkia uudelle hyvälle tuotteelle.!

DNA-liittymät ja laitteet

Myymälöistämme saat DNA:n uusimmat liittymät sekä laitteet edullisesti ja vaivattomasti.

Veikon PC-palvelu
 

Acerin tietokoneille on saatavilla Veikon PC-palvelu, joka kattaa seuraavat:

  1. Ostaessasi palvelun tuotteeseen tehdään tarvittavat alkuasennukset
  2. Sinulla on oikeus lähettää tietokone kerran vuodessa huollettavaksi.
  3. Palvelu on saatavina 12kk, 24kk ja 36kk pituisena. Palvelun pituuden voit valita tuotesivuilla ostaessasi tuotetta.

Lue lisää: https://www.veikonkone.fi/info/veikon-pc-palvelu/79/