0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Veikon palvelut

Joustava maksuaika

Aktiiviraha-kortilla saat kaikille ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Maksat tilinhoitopalkkion 5 e vain niiltä kuukausilta, joilta laskutamme sinua. Korottoman maksuajan jälkeen voit maksaa kaikki ostoksesi kerralla pois tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Pienin pääomanlyhennys on 4 % käytössä olevasta saldosta.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 eur / kk ja vuosimaksu on 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 26,28 % (5/2016), kun nimelliskorko on 13,065 %.
Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Kluuvikatu 6, Helsinki.
Aktiiviraha -luottosopimuksen saat tehtyä vain myymälöissä!

Kotiinkuljetus ja vanhan laitteen poisvienti

Olipa ostoksesi pieni tai suuri, kuljetamme sen nopeasti kotiisi tai työpaikallesi.
Vanhan laitteen poisvienti hoituu myös kätevästi samalla kertaa.

Huomioithan, että kun tilaat vanhan laitteen poisviennin, niin tämä kattaa yhden laitteen poisviennin. Tilatessasi useampia tuotteita, voit myös tilata useamman vanhan laitteen poisviennin. Vanhan laitteen poisvienti on saatavilla vain kodinkonetilauksissa. Tällä hetkellä vanhan laitteen poisvienti ei ole saatavilla tilatessa Boschin, Siemensin ja Mielen kodinkoneita.  

Tarkemmat tiedot kuljetuksesta sekä hintatiedot löydät täältä.

Asennuspalvelu

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Jos tarvitset laitteellesi ammattitaitoisen asennuksen ja kyseiselle tuotteelle sitä ei ole mahdollista tilata verkkokaupastamme, ota ennen tuotetilausta yhteyttä suoraan lähimpään myymälääsi ja tilaa sekä tuotteet että asennus myymälästä, niin kokonaistoimitus onnistuu parhaiten kerralla kuntoon. 

Takuu- ja huoltopalvelut

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee yleensä 1-3 vuoden välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. Alkuperäinen kuitti tai sen kopio on säilytettävä;, jotta takuu voidaan todentaa.

Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähimpään myymälään.

Veikon Turva-tuotevakuutus


Veikon Turva jatkaa valmistajan antamaa takuuta ja/tai kattaa äkillisiä, ulkoisia, tapaturmaisia vahinkoja. Veikon Turvan jatkaessa valmistajan antamaa takuuta, ei sinun koskaan tarvitse maksaa minkäänlaista omavastuuta.

Veikon Turvan avulla voit saada kotihuoltopalvelun isoille kodinkoneille ja televisioille, kun hankit Veikon Turvan ostaessasi uutta tuotetta Veikon Koneen myymälästä. Vahinkotapauksissa on pieni omavastuu, mutta kokonaisuutena Veikon Turva kannattaa hankkia uudelle hyvälle tuotteelle.!

Telia liittymät ja laitteet

Myymälöistämme saat Telian uusimmat liittymät sekä laitteet edullisesti ja vaivattomasti.

Telian kattavaa valikoimaa pääset selaamaan tästä.

Helpson-puhelintuki


0600 10 100 (1,99 eur/min + mpm / pvm). Arkisin 8-20, la 9-16.30.
Asiantuntijat ottavat tarvittaessa etäyhteyden asiakkaan tietokoneeseen, tablettiin tai mobiililaitteeseen.

Jatkuva tuki joustavasti ja valtakunnallisesti!