0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

1. Toimitusehdot:

   

1.     Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautettava summa arvioidaan, kun laite on palautettu sekä tarkastettu. Jos tuotetta on käytetty tai se ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessa, palautusta ei voi tehdä. 

2. Tuotteiden toimitusaika ja saatavilla olevat lisäpalvelut kerrotaan tuotesivulla tuotekohtaisesti.

Kun asiakas tilaa toimituksen kotiosoitteeseen tai lisäpalveluita esim vanhan laitteen poisviennin, näissä toimitusaika voi olla pidempi. Kuljetusliike on suoraan yhteydessä asiakkaaseen ja sopii asiakkaalle sopivan toimitusajan ja varmistaa, että asiakas on kotona vastaanottamassa lähetystä. Kuljetusliikkeen kuljettajan tulee siis saada yhteys asiakkaaseen puhelimitse ennen kotitoimitusta. Jos asiakas on tilauksen yhteydessä tilannut vanhan laitteen poisviennin, asiakas vastaa vanhan laitteen irtikytkennästä valmiiksi kuljetusta varten. Liesien irtikytkennästä ole yhteydessä paikkakuntasi sähköasennusliikkeeseen / kodinkonehuoltoliikkeeseen.

Mikäli tilauksella on useampi tuote ja tuotteiden toimitusajat ovat eri pituisia tai tilauksella olevat tuotteet lähetetään eri varastoiltamme, saatetaan tilaus toimittaa osatoimituksena.


Osa asennus- ja palvelutuotteista on saatavilla ainoastaan tilaamalla tuote myymälästä. Esim kodinkoneiden asennuksen voi verkkokaupasta tilata vain pääkaupunkiseudulle. Muualla Suomessa ole yhteydessä lähimpään Veikon myymälään.  Vastaavasti verkkokaupassa, kun tilaat Siemensin, Boschin, Smegin tai Mielen tuotteita, vanhan laitteen poisvienti on mahdollista vain pääkaupunkiseudulla. Jos tarvitset näitä palveluita muualla Suomessa, ole yhteydessä lähimpään myymälään saadaksesi tarjouksen tuotteesta kaikkine palveluineen.

Vanhan laitteen poisvienti ei ole mahdollinen kaikkiin Suomen postinumeroihin - tarkista vanhan laitteen poisvienti –palvelun saatavuus paikkakunnallasi tästä

Kun tilaat vanhan laitteen poisviennin, niin tuotteen toimitus tapahtuu DB SCHENKERplus -kotijakeluna.

Smegin isot kodin laitteet kuljettaa DSV. Tuote toimitetaan talon ulko-ovelle tai tontin rajalle. Kuljetukseen ei kuulu porraskanto.

Alla DB SCHENKERplus -palvelun toimintaohjeet. 

 

     

   

 

 


 Verkkokauppatilausten toimitus 
  

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä kuljetusliike sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin. 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

 

Verkkokaupan tilaukset menevät heti toimitukseen eli toimitusaikaa ei voi laittaa myöhempään ajankohtaan.

Emme toimita tuotteita jälleenmyyjille. 

 

3. Tuote saattaa todellisuudessa poiketa kuvassa olevasta tuotteesta tai kaikki kuvassa näkyvät osat eivät kuulu tuotepakettiin. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Veikonkone.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti(at)veikonkone.fi tai puhelimitse 0201 124 200 (ma-pe 8-16)

4. Veikonkone.fi ei vastaa, jos tilaus viivästyy kuljetusliikkeestä johtuvista syistä. Veikonkone.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Veikonkone.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Veikonkone.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Veikon Koneen verkkokaupan hinnat koskevat vain verkkokaupasta tehtäviä tilauksia. Veikon koneen myymälöiden hinnat voivat poiketa verkkokaupan hinnoittelusta johtuen mm kuljetuskustannuksista.

6. Verkkokaupasta toimitukset toistaiseksi vain Suomeen. 

7. Tax free ostokset - ota yhteys lähimpään myymälään. 

8. Yrityksille tilaaminen on mahdollista siten, että tilaus maksetaan yrityksen luottokortilla (esim. Mastercard ym. yritysluottokortti). 
 
9. Ahvenanmaalle tilatut toimitukset myydään verollisina ja tilaaja maksaa Suomen ja Ahvenanmaan välisen tullimaksun eli veron toimituksen yhteydessä. Maksettu vero palautetaan tilaajalle, kun maksajan tilinumero IBAN-muodossa, skannattu versio tullipäätöksestä ja maksukuitista toimitetaan osoitteeseen myynti@veikonkone.fi. Alle 22 euron arvoisten postilähetysten maahantuonti Ahvenanmaalle on verotonta ja näissä tapauksissa tarvitaan pelkkä ilmoitus IBAN -muotoisen tilinumeron kanssa. Lisätietoa: www.vero.fi

 

10. Useamman tuotteen tilauksissa tuotteet voivat tulla erillisinä toimituksina. 

 


3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot 

 

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, jos tuotepakkaus on avattu. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. 

Jos tuotteessa on vika tai kuljetusvaurio, niin silloin Veikon Kone maksaa palautuskustannukset. 

 

Palautuksesta tulee olla ennakkoon yhteydessä osoitteeseen myynti@veikonkone.fi

 

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti(a)veikonkone.fi. Emme käsittele reklamaatioita, jotka ovat saapuneet meille yli 7 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen. 

Tavaran vastaanottajan velvollisuus ja kuljetusvaurioiset tuotteet: Tiekuljetuslain (TKSL) mukaan vastaanottajan tulee tarkistaa lähetys vastaanottohetkellä ja huomauttaa heti ulkoisesti havaittavissa olevista vahingoista (reikiä, teipit auki, kulmat rutussa ym.). Tällaisessa tapauksessa tulee tehdä välittömästi varauma (merkintä) rahtikirjaan tai pakettikorttiin. Tulee mainita minkälainen vahinko on kyseessä ja ottaa kuljettajan allekirjoitus, yhteys välittömästi asiakaspalveluumme sähköpostitse sekä liitteeksi pakettikortin / rahtikirjan kuva sekä kuvat vaurioituneista tuotteista.

Piilevät vauriot (vahingot, joita ei voi vastaanottohetkellä silmin havainnoida) tulee reklamoida Veikonkone.fi asiakaspalveluun 7 vrk kuluessa toimituksesta valokuvien ja vahinkokuvauksen kera. 7 vrk jälkeen vahinkovastuu rahdinkuljettajalla päättyy.

Veikonkone.fi verkkokauppaan palautuvat kuljetusvaurioiset tuotteet tulee pakata asianmukaisesti enempien vahinkojen välttämiseksi. 

5. Ehdot 

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Tietokoneiden käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden. Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla, puhelimilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, kuulokkeet ja handsfree – laitteet ja keittiön pienlaitteet. Palautusoikeus ei koske myöskään ladattavia digitaalisia tiedostoja, joiden katsotaan otetun käyttöön lataushetkellä. 


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti(a)veikonkone.fi tai soittamalla 0201 124 200. Myös Veikonkone.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Kauppiasosuuskunta Veikon Kone
Äyritie 12 C
01510 VANTAA

puh. 0201 124 200

sähköposti: myynti@veikonkone.fi