Nautinnollista elämää

Electrolux on yksi maailman johtavia kodinkonevalmistajia, jonka tuotteita myydään vuosittain yli 50 miljoonaa kappaletta 150 eri maassa. Electrolux:in päätuoteryhmiä ovat ruoanvalmistus (Taste), pyykkihuolto (Care) ja kodin puhtaus (Wellbeing).

 
 
 

TASTE

Ruoanlaitossa on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta. Siihen liittyvät niin yhdessäolo ja jokapäiväinen elämä kuin terveyskin. Ruoanlaitossa on kyse myös perheestä, elämyksistä ja itsensä ilmaisemisesta. Electrolux antaa sinulle mahdollisuuden viedä luovuutesi uudelle tasolle, jotta löydät uusia inspiraatioita ja voit luoda kaikkien aikojen parhaimpia annoksia – muistoja.

Tutustu tuotteisiin
 
 

CARE

Hyvin hoidetut vaatteet säilyvät pitempään uudenveroisina. PerfectCare-laitteet on suunniteltu muutakin kuin pelkkää pesua varten – ne säilyttävät vaatteidesi alkuperäiset ominaisuudet. Älä anna hoito-ohjemerkintöjen määrittää omaa tyyliäsi. Nyt voit pestä ja kuivata villavaatteita, arkalaatuisia ja jopa käsinpestäviä vaatteita turvallisesti omassa kodissasi. Älä osta turhaan uusia vaatteita vaan pidä nykyisistä parempaa huolta.

Tutustu tuotteisiin
 
 

WELLBEING

Puhtautta ja hyvinvointia kotiisi. Electroluxin mallistosta löydät tehokkaat ja käytännölliset imurit kaikkiin siivoustarpeisiin sekä ilmanpuhdistimet ja ilmastointilaitteet raikastamaan ja puhdistamaan kotisi ilmaa. Uutuutena nyt kompaktit ja kätevät ikkunapesurit.

Tutustu tuotteisiin