0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Veikonkone - Dyson

Innovatiivisuutta isolla i:llä

Dysonin valikoimaan kuuluvat erilaiset imurit sekä kodin viilennys- ja lämmityslaitteet. Dyson tunnetaan sen innovatiivista tuotteista, joissa tärkeimpänä ominaisuutena korostuu käytettävyys. Tuotteet ovat suunnittelultaan täysin omaa luokkaansa. Dyson on kasvanut yhden miehen ideasta teknologiayritykseksi, jolla on yli 3 000 patenttia yli 500 keksinnölle.

 
 

Pölynimurit

Dysonin mielestä perinteinen imuri ei ole käytettävyydeltään paras mahdollinen. Koska käytettävyys on Dysonille kaikki kaikessa, on Dysonin pölynimurit täysin pölypussittomia. Dyson on myös kehittänyt imurin, joka nousee aina pystyyn mikäli se kaatuu kesken imuroinnin. Kaikissa imureissa on huomioitu, että imuria on mahdollisimman miellyttävä käyttää kerta toisensa jälkeen.

Tutustu tuotteisiin
 
 
 

Viilennys ja lämmitys

Kuten pölynimurit myös Dysonin viilennys- ja lämmityslaitteet ovat innovatiivisia sekä niiden käytettävyys on viety äärimmilleen. Laitteet ovat turvallisia, koska niissä ei ole pyöriviä lapoja. Toisin kuin perinteisissä tuulettimissa, Dysonin tuulettimissa ei ole suojaritilää, jonka vuoksi ne on todella helppo pitää puhtaana. Ilmavirta pystytään myös ohjaamaan huoneen eri puolille.

Tutustu tuotteisiin