Tee nautinnosta entistä helpompaa Dometic-kylmälaitteilla!

Dometic brand bannerDometic brand banner

Laatuaika perheen ja ystävien kanssa on yksi elämän suurista nautinnoista. Suuri tai pieni tila, sateinen tai aurinkoinen sää – viihtyisä ympäristö on aina olennainen asia, kun juhlit elämää kotioloissa tai matkassa. Dometic-kylmälaitteet viinikaapeista ja -kylmiöistä matkajääkaappeihin sekä kylmälaukkuihin rakentavat joka ympäristöstä täydellisen nautintoja varten sekä auttavat luomaan niissä elinikäisiä muistoja hyvässä seurassa.

Dometic MoBar - Liikuteltava baari ja viinikaappi

Ryhdy kaveriporukkasi ykkösbaarimikoksi ja palvele vieraita tyylikkäästi Dometic MoBar-baarikärryn avulla. Ajattoman tyylikkään ja vankan kestävän ruostumattoman teräsrakenteen sekä tunnelmallisen valaistuksen ansiosta Dometic MoBar -sarjan liikuteltavat baarit ovat täydellinen lisä tilaan kuin tilaan. Yhteistyössä baarialan ammattilaisten kanssa suunnitellut eri kokoluokkien MoBar-viinikaapit pitävät juomat viileinä ja tarjoavat tilan luoda parhaat cocktailit koko juhlaväelle. Tuo nostetta bileisiin Dometic MoBar liikuteltavalla baarilla!

Dometic-kylmälaitteilla luksusta arkeen, juhlaan ja lomaan!

Dometic-viinikaapitDometic-viinikaapit

Dometic-viinikaapit

Tyylikkäiden Dometic-viinikaappien ja viinikylmiöiden kaksi lämpötilavyöhykettä, UV-suodattavat lasiovet ja tehokkaat kompressorit mahdollistavat erilaisten viinien säilytyksen täydellisessä lämpötilassa. 5 pullosta aina 154 pulloon Dometic-viinikaappien pullokapasiteetti riittää varmasti jokaiseen tarpeeseen ja löydät kaapit myös jokaiseen tilaan sopivalla kalusteisiin asennettavalla tai vapaasti seisovalla muotoilulla. Valitse Dometic Design, Classic ja Essential -mallistoista oma suosikki viinikaappisi!

Dometic matkajääkaapit ja kylmälaukutDometic matkajääkaapit ja kylmälaukut

Dometic-matkajääkaapit

Olitpa lähdössä muutaman tunnin retkelle tai useamman päivän vaellukselle, luotettava Dometic-kylmälaukku tai matkajääkaappi on välttämätön apuväline, jossa säilytät kätevästi ruokaa ja juomia niin lyhytaikaista oleskelua kuin pidempiäkin matkoja varten. Vaikuttavat jäähdytysominaisuudet, tyylikäs muotoilu, ja monipuolinen kokovalikoima tarkoittavat, että löydät aina juuri omaan tarpeeseesi vastaavan kylmälaitteen. Valitse omasi Dometic Cool-Ice, CF, CFF tai CFX3-mallistojen kylmälaukuista!

Dometic CFX3 - Huippuluokan sähkökäyttöiset kylmälaukut

Sano hyvästit jäätyneille sormille, vettyneille voileiville ja haaleille juomille Dometic CFX3 -sähkökäyttöisten kylmälaukkujen avulla. Kattavaan sarjaan kuuluu niin kiinteällä jääpalakoneella varustettu CFX3 55IM malli, kuin kaksi erilaista kahdella lämpötilavyöhykkeellä varustettua mallia. Nauti tehokkaasta jäähdytyksestä kätevästi mobiilisovelluksella, jonka ansiosta Dometic CFX3:n hallinta on aina sormiesi ulottuvilla. CFX3-mallistossa on taatusti juuri sinun tarpeisiisi sopiva kylmälaukku!

Ota kaikki irti Dometic-kylmälaitteiden eduista!

Opi cocktailien perusteet Dometic MoBarin avulla!

Ammattilaisbaarimikko Emil Åreng esittelee cocktaileja, jotka ovat välttämättömiä joka bileiden juhlatunnelman nostamiseen ja juhliin valmistautumiseen. Nyt voit tehdä vaikutuksen vieraisiisi, ystäviisi ja perheeseesi Dometic MoBar-baarikärryn ja parhaiden baarimikkotaitojen yhdistelmällä. Opettele siis cocktail-proksi Emilin ohjeilla, tarjoile vieraillesi täydelliset Whiskey Sourit ja ryhdy ultimaattiseksi ulkoilmaviihdyttäjäksi Dometic MoBarin avulla!

Miten käytät Dometic CFX3-kylmälaukun täysiä ominaisuuksia?

Tämä video opastaa sinut Dometic CFX3-kylmälaukkujen tärkeimpien ominaisuuksien läpi ja näyttää miten hyödynnät täysin kaikkea, mitä tämä ensiluokkainen matkajääkaappi tarjoaa. Opi yhdistämään CFX3 sovellukseen Wi-Fin tai Bluetoothin kautta, jotta voit seurata ja säätää CFX3:n lämpötilaa etänä. Nauti mielenrauhasta, kun ruokasi pysyy tuoreena ja juomat kylminä, jotta voit seikkailla kauempana kuin koskaan.

Retkeilyä ilman kompromissia Dometic CFX3-sarjan avulla!

Intohimoisista herkkusuista kasvissyöjiin, kenenkään ei tarvitse enää tehdä kompromisseja seikkailujen aikana. CFX3 on suunniteltu maksimoimaan säilytyskapasiteetti älykkäällä muotoilulla, jotta voit tuoda entistä enemmän rakastamaasi ruokaa mukana ja viettää enemmän aikaa ulkona. Niin kauan kuin sinulla on pääsy virtalähteeseen, ruoka säilyy tuoreena eikä sinun tarvitse huolehtia pilaantuneesta ruoasta tai sulaneesta jäästä perille päästyäsi.