BGE munankuoressa

Big Green Egg erottuu joukosta, koska on kaikkein monipuolisin markkinoilla oleva laite ulkona tapahtuvaan ruuanlaittoon ja grillaukseen. Se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kuin kaikki perinteiset keittolaitteet yhteensä.

Voit valmistaa kaikkea alkupaloista jälkiruokiin, ja Big Green Egg ylittää kaikki odotuksesi kulinaristisesta täydellisyydestä. Saatavana on kuusi eri kokoa, joten tuote sopii kaikkiin elämäntapoihin!

Tutustu tuotteisiin
 
 
 

BGE munankuoressa

Big Green Egg tehdään yhteistyössä edistyneiden keramiikan tuottajien ja komposiittimateriaalien alan insinöörien kanssa käyttäen uuden tyyppistä keramiikkaa, jonka NASA alun perin kehitti avaruusohjelmaansa varten.

EGGin erinomaisten eristävien ominaisuuksien vuoksi ulkolämpötilalla ei ole mitään vaikutusta Eggin sisälämpötilaan. Voit säätää lämpötilan - jopa paljon nollan alapuolella olevissa lämpötiloissa - yhden asteen tarkkuudella välille 70 °C ja 350 °C.

Tutustu tuotteisiin
 
 
 
 
 

Valitse juuri sinulle sopivin

Tutustu tuotteisiin
 
 
 

Taloudellinen

EGG® rakenne ja käytetyt materiaalit sekä huippuluokan Big Green Egg Premium -puuhiilet tekevät Eggistä erittäin taloudellisen. Puuhiilestä syntyy lisäksi erittäin vähän tuhkaa.

Elinikäinen takuu

Koska jokainen Big Green Egg® kestää vähintään eliniän, takaamme sille rajoitetun elinikäisen takuun. Näin voit nauttia loputtomasti ruuanlaitosta terveellisellä tavalla ja saat poikkeuksellisen maukkaat tulokset.

Kestävät materiaalit

Big Green Egg® pyrkii valmistamaan tuotteensa kestävistä materiaaleista. Esimerkiksi luonnon puuhiilemme on tehty puuteollisuuden jätepuusta, jolloin säästetään metsiä, ja puuhiili tuotetaan moderneissa ja tehokkaissa uuneissa, jotka eivät saastuta.