Bamix, enemmän kuin tavallinen sauvasekoitin

Bamix® tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Tehokas ja erittäin vääntävä AC-moottori on hiljainen ja värinätön. Lisäksi se on erittäin ekologinen vaihtovirtamoottorinsa ansiosta. Lisätarvikkeiden ansiosta sauvasekoittimen käyttöalue on monipuolinen.

Erittäin helppo puhdistaa; lämpimässä vedessä nopeudella kaksi ilman pesuaineita.Kaikki laitteen osat jotka joutuvat kosketuksiin ruoka-aineiden kanssa, ovat ruostumattomia, ravintoaineita kestäviä, eikä niistä lähde sivumakuja.

 
 

Sveitsiläistä käsityötä

Nykyään suurin osa sauvasekoittimista ovat halpoja kertakäyttötavaroita – Bamix ei ole sitä! Ensiluokkainen sveitsiläinen laatu tekee Bamix-laitteesta huolettoman ja kestävän. Kaikki terät ovat ruostumatonta terästä. Laitteen moottorille myönnetään jopa 25 vuoden takuu. Useita Bamixeja on käytetty yli 30 vuoden ajan ja ne voidaan silti yhä korjata jos sille tulee tarvetta. Sopii koti- ja ammattikeittiöön.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Kaikki mitä tarvitset

Bamix korvaa lähes kaikki muut keittiökoneet. Yleisterä kaikkien kovien ainesosien silppuamiselle, soseuttamiselle ja sekoittamiselle. Vaahdotuslevy kaikelle kevyelle ja vaahtoutuvalle kuten kermavaahdolle, valkuaisvaahdolle, pirtelölle jne. Soseutuslevy vispaa salaatinkastikkeet, emulgoi majoneesin, sekoittaa kevyen taikinan, tekee perunamuusin ja paljon muita lisukkeita. Tehoterä jauhaa lihan, kalan ja kovat kasvikset. Prosessori jauhaa murot, yrtit, mausteet, hienontaa kahvin ja sokerin, raastaa juuston ja tekee paljon muuta.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Yksinkertaisesti loistava

Bamix-laitteen monipuolisuudella ei ole rajoja. Sitä voidaan käyttää pienessä ja hauraassa lasiastiassa tai isossa kuumassa kattilassa liedellä. Tuplasti tiivistetyn vesitiiviin kotelon ansiosta se voidaan upottaa ihan kahvaan asti. Erittäin helppo puhdistaa; lämpimässä vedessä nopeudella kaksi ilman pesuaineita. Kaikesta edellä mainitusta johtuen Bamix-laitteesi tulee olemaan keittiösi käytetyin laite.

Tutustu tuotteisiin