0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

 

130 vuotta innovatiivisia ratkaisuja

AEG haluaa aina olla askeleen edellä, ja on luonut innovatiivisia ratkaisuja kotiasi varten jo 130 vuotta. AEG yhdistää älykästä teknologiaa ja mukautuvaa suunnittelua seuraamalla Peter Behrensin muotoilufilosofiaa: "Perfekt in Form und Funktion". AEG jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Katse tulevaisuuteen

Huominen alkaa tänään. Ruokailutapamme tulevat muuttumaan. Pukeutumistapamme tulevat muuttumaan. Elämäntapamme tulevat muuttumaan. AEG tietää, miten teknologia voi parantaa elinympäristöämme. Tämän vuoksi AEG varmistaa, että laitteemme vastaavat nykyisten tarpeidenne lisäksi myös tuleviin vaatimuksiinne.

Muodon ja toimintojen kehitys

Kaikki laitteet sisältävät älykästä teknologiaa ja herkästi reagoivaa muotoilua, tuloksena on ainutkertainen suorituskyky ja luotettava tulos. Yksi kosketus tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kotiisi. AEG suunnittelee kodinkoneita sinua varten - ne mahdollistavat täydellisen hallinnan ja takaavat erinomaisia tuloksia. Kerta toisensa jälkeen.

Kestäviä tuloksia

AEG toteuttaa parannuksia olemalla maailman paras kodinkoneita valmistava yhtiö ja vaikuttaa positiivisesti ihmisten jokapäiväiseen elämään ja ympäristöön.

Tavoitteet ovat kunnianhimoisia. AEG haluaa lähitulevaisuudessa vaikuttaa kahteen tärkeään alueeseen: pienentää hiilijalanjälkeä 50 %:lla ja parantaa materiaalitehokkuutta. AEG uskoo vahvasti, että he löytävät yhdessä kestäviä ratkaisuja, joista on kaikille etuja ja positiivisia vaikutuksia jokapäiväiseen elämään.

 

Parempia ratkaisuja

Paremmat ratkaisut ovat tuotteita ja palveluita, joiden avulla kuluttajat voivat parantaa elämänlaatuaan säästämällä samalla energiaa, vettä ja luonnonvaroja.

Parempaa toimintaa

AEG:n toimintatavat tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja eettisen pohjan henkilöstöllemme, jotta he voisivat vaikuttaa kaikkialla maailmassa.

Parempi yhteisö

AEG pyrkii kaikkialla maailmassa vaikuttamaan parempien yhteiskuntien luomiseen antamalla vastuuta kuluttajille ja toimittajille sekä tukemalla paikallisia yhteisöjä.