SAMSUNG GALAXY BUDS2 PRO

SAMSUNG GALAXY BUDS2 PRO

HARMAA
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Loistava äänentoisto selkeällä ja syvällä äänellä tuo korviisi parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen, olipa kuuntelussasi sitten soittolista, elokuva tai podcast.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / SAMSUNG GALAXY BUDS2 PRO

Uusi, mukavampi muotoilu

Ne tuskin tuntuvat korvassasi, ja istuvat mukavasti. Kooltaan 15 % edeltäjiään pienemmät Samsung Galaxy Buds2 Prot sopivat kaiken muotoisiin korviin ja niiden tuntuma on pehmeän tiivis.


Loistava äänentoisto

Koostaan riippuvatta niistä tulee valtava soundi voimakkailla bassoilla ja terävällä diskantilla. Kummankin kuulokkeen kaksi kaiutinta toistavat ääntä tavalla, johon on helppo uppoutua – oli kyseessä sitten peli, elokuva tai konsertti.


Intelligent Audio

Intelligent Audio tuo Galaxy Buds2 Prohon älykkäitä ominaisuuksia, kuten parannetun aktiivisen melunvaimennuksen, tekoälyohjatut puhelut ja ääniohjauksen, sekä 360 asteen kuuntelukokemuksen.


Älykäs, parannettu aktiivinen melunvaimennus

Aiemmasta Galaxy Buds Pro -mallista päivitetty aktiivinen melunvaimennus on nyt entistäkin tehokkaampi ja toimii useilla eri asteilla. Valitse asteikolla äänen poissulkemisesta niiden äänten poimimiseen, joita korvasi ei normaalisti havaitse.


Tekoäly mukautuu kuunteluun

Galaxy Buds2 Pro mukautuu puheeseesi automaattisesti, joten voit käydä keskusteluja ja kuulla puheen ilman, että sammutat aktiivisen melunvaimentimen. Vastaanotin kuulee äänesi selkeästi, olit sitten tuulisessa ulkoilmassa tai meluisassa kahvilassa.


Tuuli ei ole ongelma

Galaxy Buds2 Pron pehmeät muodot eivät ainoastaan ole mukavat ja tyylikkäät – ne ovat myös suunniteltu vähentämään tuulen melua, jotta voit kuunnella ja vastata puheluihin myös tuulisissa olosuhteissa.


Tallenna kuulokkeillasi

Voit tallentaa elokuvia ja käyttää Buds2 Pron mikrofonia saadaksesi realistisen ja selkeän äänen.


Virtaa täynnä päivän toimiin

Täyteen ladattuna kuulokkeiden akku kestää jopa kahdeksan tuntia. Puheavustuksella ja aktiivisella melunvaimennuksellakin akku kestää jopa viisi tuntia. Latauskotelo antaa virtaa jopa 30 tunniksi.


Yhdessä vahvempia

Tee jokapäiväisestä elämästäsi yksinkertaisempaa, ja käytä Galaxy Buds2 Proita yhdessä muiden Samsunglaitteidesi, kuten television, puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa. Galaxy Buds2 Prot toimivat luonnollisesti myös useimpien muiden valmistajien tuotteiden kanssa. Samsungin ekosysteemi on avoin ja vapaa!


Löydä kuulokkeesi

Asenna SmartThings Find -sovellus puhelimeesi, ja löydät Galaxy Buds2 Prosi nopeasti ja helposti.

Tekniset Tiedot

Väri Harmaa
Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Täysin langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi SM-R510NZAAEUB
Korkeus (mm) 45
Leveys (mm) 86
Syvyys (mm) 95
Paino (kg) 0.16
EAN-koodi 8806094512663
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...