SAMSUNG RR39M7055B1/EF JÄÄ/VIILEÄKAAPPI

SAMSUNG RR39M7055B1/EF JÄÄ/VIILEÄKAAPPI

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Ääni 41 dB

Lämpötilanäyttö

Liukukiskot vihanneslaatikossa

Pulloteline

Inverter-kompressori 20-vuoden takuulla 

Korkeus 1853 mm

Leveys 595 mm

Syvyys 694 mm

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG RR39M7055B1/EF JÄÄ/VIILEÄKAAPPI

Erittäin tilava 

Peräti 387-litrainen jääkaappi on jaettu ovilokeroihin, lasihyllyihin ja tilaviin laatikoihin. Koska laatikoissa on läpinäkyvät etupaneelit, sisällön näkee helposti.


All-around Cooling 

Jäähdytysjärjestelmä valvoo ja säätää lämpötilaa, jotta jääkaapin jokainen nurkka pysyy yhtä viileänä. Kylmää ilmaa puhalletaan useammasta aukosta jokaisella hyllylevyllä, jotta ruoka pysyy tuoreena pidempään.


Power Cool and Power Freeze 

Kun Power Cool- tai Power Freeze -toiminto on käytössä, jääkaappi tai pakastin puhaltaa runsaasti kylmää ilmaa ja jäähdyttää tai pakastaa ruoat nopeasti.


Harmoninen ja tyylikäs muotoilu 

Samsung-jääkaapin innovatiivinen muotoilu takaa keittiön saumattoman ulkoasun. Se sopii yhteen keittiökaappien kanssa ja tarjoaa enemmän säilytystilaa.


No Frost 

No Frost -tekniikka tehostaa ilmanvaihtoa ja estää siten huurteen ja jään muodostumista. Lisäksi se auttaa saavuttamaan asetetun lämpötilan nopeammin ja pidentää jäähdytysjärjestelmän käyttöikää.


Smart Dongle 

Jos ostat WiFi-sovittimen, voit valita lämpötilan ja valvoa eri jäähdytystiloja matkapuhelimella sovelluksen kautta. Lisäksi saat varoitusviestin, jos jotakin on tapahtunut, esimerkiksi jos ovi on jäänyt auki.


Digitaalinen invertteri-kompressori 

Samsungin digitaalisen invertterikompressorin toiminta mukautuu vallitsevaan jäähdytystarpeeseen. Tavallisissa kompressoreissa on vain kaksi tilaa – päällä ja pois päältä. Kun toimintatiloja on useampi, kompressorin kuormitus on pienempi, mikä vähentää energiankulutusta, kulumista ja melua. Lisäksi kompressorilla on 20 vuoden takuu.


Slide-in Shelf 

Kokoon taitettavat ja työnnettävät hyllyt antavat mahdollisuuden luoda suuremmille pulloille ja pakkauksille sopivaa tilaa.


Säädettävät ovihyllyt 

Oven säilytyslokeroita voi mukauttaa tarpeiden mukaan. Ovilokeron voi nostaa helposti pois ja sijoittaa haluttuun paikkaan.


Stage Lighting 

Stagelight-LED-valaistus jääkaapin sisäpuolen yläreunassa ja sivuilla valaisee kaikki kulmat. Lisäksi se on perinteistä valaistusta energiatehokkaampi ja silmille miellyttävämpi valo.


Muuta vihanneslaatikon ilmankosteutta 

Vihanneslaatikon ilmanvaihtoaukkoa avaamalla tai sulkemalla voit säätää ilmankosteutta. Kun ilmankosteus on oikea, hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina pidempään. Esimerkiksi suurin osa vihanneksista säilyy paremmin hieman tavallista kosteammassa tilassa. Vihanneslaatikkoon mahtuvat myös suurimmat vihannekset. 

Tekniset Tiedot

Tyyppi Jää/viileäkaappi
Tuotekoodi RR39M7055B1/EF
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 41
Väri Musta
Vaatii kalusteoven Ei
0 °C -tila Ei
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Kyllä
Liukukiskot vihanneslaatikossa Kyllä
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Ei
Oven saranointi Oikea
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Tilavuus (l) 387
Korkeus (mm) 1853
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 694
Paino (kg) 74
Valmistusmaa Vietnam
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 20 vuoden kompressoritakuu
EAN-koodi 8806094450927
Tuotenumero 118430

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...