SAMSUNG NV7B6695ACK/U1 ERILLISUUNI

SAMSUNG NV7B6695ACK/U1 ERILLISUUNI

Musta, Tilavuus 76l
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Uunin tilavuus 76 l 

Paistolämpömittari 

Pyrolyysipuhdistus 

SousVide-toiminto

Wifi

Dual Cook - kaksi lämpötilaa samanaikaisesti

Teleskooppikiskot

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SAMSUNG NV7B6695ACK/U1 ERILLISUUNI

Samsung NV7B6695ACK/U1 / U1 erillisuuni

Tyylikkäs tuplauuni pyrolyyttisellä puhdistuksella Samsungilta, jossa on muun muassa teleskooppikiskot, ajastin, kello sekä lapsilukko. 76 litran tilavuudellaan siihen mahtuu helposti paljon ruokaa. Erityisenä etuna on, että voit valmistaa useita ruokia samanaikaisesti tai tilaa riittää suurillekin aterioille, kuten kokonaiselle kalkkunalle.


Dual Cook Steam

Nauti uunin paistamisesta ja höyryttämisestä samanaikaisesti tai pidä ruoka mehukkaana lisäämällä höyryä. Dual Cook Steam antaa mahdollisuuden valmistaa terveellisesti höyrytettyjä ruokia samalla, kun paistat eri ruokalajeja eri asetuksilla. Voit myös käyttää Add Steam -toimintoa paistamiseen tai leipomiseen, jolloin ruoka on rapeaa ja mehukasta.


Dual Cook

Valitse, miten valmistat eri ruokalajeja tulosten optimoimiseksi. Dual Cookin ylä- ja ala-alueet toimivat yhdessä tai erikseen. Voit käyttää ylempää aluetta pienempien ruokien valmistamiseen. Voit valmistaa yhdessä useita eri ruokalajeja eri asetuksilla ja saavuttaa maukkaita tuloksia. Koko uuni soveltuu myös suurille ruokalajeille.


Moderni design

Nauti vaivattomasta ruoanlaitosta intuitiivisella ja henkilökohtaisella ohjauksella. Uudessa mallissa on tyylikäs ohjauspaneeli, 4,3 tuuman LCD-näyttö, kosketusohjaus ja yksi säätöpyörä. Käyttötottumusten perusteella yleisimmät nopeasti valittavat vaihtoehdot ovat näkyvissä.


AirFry

Air Fry yhdistää erityisen tarjottimen, jossa lämmin kiertoilma ympäröi ruoan. Se on täydellinen tapa valmistaa ranskanperunoita, perunapyöryköitä tai jopa vihanneksia, koska se poistaa ylimääräisen rasvan. Kaikki on kuitenkin edelleen rapeaa ja ruskistunutta päältä ja mehukasta sisältä.


Pyrolyyttinen puhdistus

Pidä uuni puhtaana pyrolyyttisellä puhdistuksella, jossa pyrolyyttinen prosessi lämmittää uunin erityisen kuumaksi ruokajätteiden polttamiseksi ja poistamiseksi.


Air Sous Vide

Air Sous Vide tarjoaa entistä pehmeämpää ja maukkaampaa ruoanlaittoa mittaamalla tarkasti lämpötilan ja pitämällä sen tasaisena pitkän aikaa. Tämä tarkoittaa, että kaikki tulee huolellisesti kypsennettyä, riippumatta siitä mihin ne on sijoitettu uunissa. Aina herkullisen murealta ja mehukkaalta maistuvat tulokset.


SmartThingin ohjattu ruoanlaittokokemus

SmartThings Cooking -toiminnon avulla saat henkilökohtaisia reseptejä ja viikoittaisen ateriasuunnitelman, joka edistää terveellistä ruokavaliota varmistaen, että pysyt aina raiteilla.


Teleskooppikiskot

Teleskooppiset uunikannattimet helpottavat raskaampien pannujen ja astioiden käyttöä. Nyt pääset käsiksi ruokaasi helpommin ja minimoit myös roiske- ja palovammavaaran.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Erillisuuni
Tuotekoodi NV7B6695ACK/U1
Energialuokka A+
Väri Musta
Sisään painettavat kytkimet Ei
Kosketusnäyttö Kyllä
Kiertoilma Kyllä
Kiertoilmavastus Kyllä
Paistolämpömittari Kyllä
Mikrotoiminto Ei
Höyrytoiminto Kyllä
Grillitoiminto Kyllä
Sous vide -toiminto Kyllä
Pyrolyysipuhdistus Kyllä
WIFI Kyllä
Teleskooppikannattimet Kyllä
Irrotettavat peltien kannattimet Kyllä
Uunin lämpötila max. (°C) 250
Uunipeltien lukumäärä 2
Uuniritilä Kyllä
Uunin tilavuus (l) 76
Liitäntäteho (W) 3600
Korkeus (mm) 596
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 570
Paino (kg) 49.8
Valmistusmaa Malesia
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806094337761
Tuotenumero 118032

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...