SAMSUNG JET 75 PRO VS20T7535T5/EE VARSI-IMURI

SAMSUNG JET 75 PRO VS20T7535T5/EE VARSI-IMURI

HOPEA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Äänitaso: 86 dB

Latausaika: 210 minuuttia

Käyttöaika: 60 minuuttia

2-in-1 latausasema

Digitaalinen LCD-näyttö

Monipuoliset lisäosat

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG JET 75 PRO VS20T7535T5/EE VARSI-IMURI

Samsung VS20T7535T5/EE varsi-imuri

Samsung Jet 75 Pro on johdoton pölynimuri, joka on väriltään hopea sinivihreillä yksityiskohdilla. Varsi-imuri antaa sinulle voimakkaan imutehon tehokkaampaan puhdistukseen ja vähempään vaivannäköön uskomattomalla jopa 200 W imuteholla.


HEPA-suodatinjärjestelmä

Jet 75 Prossa on viisikerroksinen HEPA-suodatinjärjestelmä, joka vangitsee jopa 99,999 % kotisi mikropölystä puhtaamman ilman aikaansaamiseksi.


Täysin pestävä pölysäiliö

Koko pölysäiliö (0,8 litraa), syklonijärjestelmä ja suodatin mukaan lukien, voidaan pestä kokonaisuudessaan puhdistustehokkuuden säilyttämiseksi.


Digitaalinäyttö

Yhdysrakenteisesta digitaalinäytöstä voi varmistaa, että imuri toimii aina optimaalisesti. Voit luontevasti tarkistaa laitteen tilan, kuten varaustason ja harjan tyypin. Se varoittaa myös mahdollisista harjaongelmista ja tukoksista. Siksi voit ohjata ja huoltaa sitä kätevästi.


2-in-1 latausasema

Säilytä ja lataa pölynimuri juostavammin 2-in-1 latausasemalla, joka on helppo säätää joka kotiin sopivaksi. Jos haluat säästää tilaa, sen voi kiinnittää seinälle. Tai voi käyttää sitä erillisenä laturina, jolloin voit yksinkertaisesti irrottaa akun ja ladata sen missä tahansa.


Pitkäkestoinen akku - imuroi jopa tunnin ajan yhdellä latauksella

Pitkä imurointi keskeytyksettä: Tehokkaasta akusta riittää energiaa jopa 1 tunnin imutehoon.


Kevyt muotoilu

Varsi-imurin kevyt ja ergonominen muotoilu tekee käsittelystä lastenleikkiä. Se varmistaa maksimaalisen helppokäyttöisyyden ja vähentää ranteen rasittumista siivotessa.


Lisätarvikkeet

Puhdistat helposti ja perusteellisesti kodin joka nurkan mukana tulevilla lisävarusteilla. Turbo Action Brushin lisäksi mukana tulee Mini Motorized Brush (vuodevaatteiden puhdistukseen), Spinning Sweeper (kostea tyyny, jota käytetään puu- ja linoleumilattioiden puhdistamiseen), rakosuutin, yhdistelmäsuutin (pölyn poistamiseen verhoista, huonekaluista, sohvista jne.) ja joustava työkalu (vaikeasti saavutettavien paikkojen, kuten huonekalujen tai kattojen ylä- tai takaosien puhdistamiseen).

Tekniset Tiedot

Tyyppi Varsi-imuri
Tuotekoodi VS20T7535T5/EE
Jännite (V) 21.9
Akkuteknologia Li-ion
Latausaika (Minuuttia) 210
Käyttöaika (Minuuttia) 60
Äänitaso (dB) 86
Irroitettava käsiosa Kyllä
Irroitettava akku Kyllä
Vara-akku mukana pakkauksessa Ei
Korkeus (mm) 1130
Leveys (mm) 250
Syvyys (mm) 215
Valmistajan takuu (Kk) 24
Paino (kg) 2.7
EAN-koodi 8806094320947
Tuotenumero 117769

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...