SAMSUNG NQ5B6753CAK/U1 MIKROAALTOUUNIYHDISTELMÄ

SAMSUNG NQ5B6753CAK/U1 MIKROAALTOUUNIYHDISTELMÄ

Musta, Tilavuus 50l
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Mikroaaltouuniyhdistelmä kiertoilmalla

Tilavuus 50L

Suurin mikroaaltoteho 800W

Höyrypuhdistus

AirFry

LCD-näyttö

Grillitoiminto

WiFi

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SAMSUNG NQ5B6753CAK/U1 MIKROAALTOUUNIYHDISTELMÄ

Samsung NQ5B6753CAK/U1

Samsung NQ5B6753CAK/U1 on kompakti mikroaaltouuni/uuniyhdistelmä kiertoilmatoiminnolla. Ruoanlaitto on helppoa ja nopeaa, sillä laite sisältää useita erilaisia lämmitystoimintoja, kieroilmavastuksen, sekä grillivastuksen.


Nopeampaa ruoanlaittoa

Säästä aikaa ruoanlaitossa ja nauti herkullisen rapeasta ruoasta. Tavallisen kiertoilmauunin lisäksi uunissa on mikroaaltouuneille tarkoitettu "sekoittaja", joka kuumentaa ja kypsentää ruoan paljon nopeammin ja tasaisemmin. Voit myös yhdistellä molempia osia niin, että ruoat valmistuvat nopeasti kypsiksi sekä sisältä että ulkoa.


Moderni design

Yhdistelmäuunissa on uusittu kontrollipaneeli LCD-näytöllä, kosketustoiminnolla ja vääntönupilla. Kontrollipaneeli ehdottaa sinulle käyttösi mukaan toimintoja, jotta ruoanlaitto on helppoa ja ongelmatonta. 


AirFry

AirFry-toiminto yhdistää kuumuuden ja kiertoilman kypsennettäessä ruokaa. Lopputuloksena saat esimerkiksi täydellisiä ja terveelisiä ranskanperunoita, perunakroketteja sekä vihanneksia. Kypsentämiseen ei tarvitse käyttää öljyä, mutta ruoka on silti rapeaa pinnalta ja pehmeää sisältä. 


Älykästä käyttöä

Voit ohjata ja hallita uunia mistä vain, milloin vain SmartThings-sovelluksen ja WiFi-yhteyden avulla. Voit esimerkiksi lämmittää uunin valmiiksi tai sammuttaa uunin SmartThings-sovelluksen kautta. Lisäksi ruoan kypsennyksen aikana voit muokata esimerkiksi lämpötilaa ja kypsennysaikaa.


Helppo puhdistaa

Helpottaa huomattavasti kevyemmän lian poistamista. Manuaaliseen uuninpuhdistukseen verrattuna höyrypuhdistukseen kuluu vähemmän aikaa, vaivaa ja vaivaa pisaroiden ja roiskeiden poistamiseen. Näin syntyvä höyry liuottaa ruokahiukkaset pois, jolloin mahdolliset jäämät voidaan pyyhkiä pois hankaamatta ja uunista tulee hohtavan puhdas.


Tilavuus 50 L

Voit valmistaa suurempia ja useampia ruokalajeja tilavassa uunissa, jonka tilavuus on peräti 50 litraa. Se avaa uusia mahdollisuuksia ruuanvalmistukselle. Voit valmistaa useita suuria ruokalajeja samanaikaisesti esimerkiksi illalliskutsuja varten. Siinä on tilaa esimerkiksi suurille ruokalajeille, kuten kokonaiselle kalkkunalle.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Mikroaaltouuniyhdistelmä
Tuotekoodi NQ5B6753CAK/U1
Väri Musta
Sisään painettavat kytkimet Ei
Kosketusnäyttö Kyllä
Kiertoilma Kyllä
Paistolämpömittari Ei
Mikrotoiminto Kyllä
Höyrytoiminto Ei
Pyrolyysipuhdistus Ei
WIFI Kyllä
Teleskooppikannattimet Ei
Irrotettavat peltien kannattimet Kyllä
Uunin tilavuus (l) 50
Liitäntäteho (W) 2800
Korkeus (mm) 456
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 570
Paino (kg) 40
Valmistusmaa Malesia
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806094301144
Tuotenumero 118034

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...