SAMSUNG S32AG504 32" PELINÄYTTÖ

SAMSUNG S32AG504 32" PELINÄYTTÖ

IPS, 165Hz
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Pakene todellisuutta uhmaavaan realismiin. IPS-paneeli tarjoaa selkeät värit ja laajan 178º katselukulman. Pelit ovat lähempänä todellisuutta kuin koskaan ennen.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG S32AG504 32" PELINÄYTTÖ

Pakene todellisuutta uhmaavaan realismiin. IPS-paneeli tarjoaa selkeät värit ja laajan 178º katselukulman. Pelit ovat lähempänä todellisuutta kuin koskaan ennen.


HDR10

Hämmästyttävä grafiikka HDR10:llä. Kaikki mahdolliset värisävyt toistuvat ennennäkemättömällä tavalla. Näet kaiken pimeydessä piilevän syvempien mustan sävyjen, terävämpien valkoisten ja vaikuttavan yksityiskohtaisuuden ansiosta.


165 Hz virkistystaajuus ja 1 ms vasteaika

Se on nopea. Peräti 165 Hz:n virkistystaajuus poistaa kaikki viiveet ja mahdollistaa huipputasaisen grafiikan toimintapeleissä. Voit yllättää vihollisesi heti heidät nähtyäsi 1 ms:n vasteajan, terävän kuvanlaadun ja viiveettömyyden ansiosta.


Pieni tuloviive

Tartu voittavaan hallintaan. Uskomattoman alhainen syöttöviive merkitsee huippunopeaa vastetta ja tarkkuutta, jotta saat kiinni nopealiikkeisimmätkin viholliset. Toiminta alkaa heti, kun avaat näytön, eikä pelin tapahtumien ja peliohjaimen välillä ole oikeastaan mitään viivettä.


G-Sync yhteensopiva

Vaivattomasti sujuvaa pelattavuutta. G-Sync-yhteensopivuus pitää grafiikkasuorittimen ja paneelin synkronoituina, jotta vältetään katkokset, näytön viiveet ja kuvan repeytymät. Nopeat ja monimutkaiset pelikohtaukset ovat vakaita ja pätkimättömiä AMD FreeSync Premiumin avulla kilpailuetusi takaamiseksi.


Ultralaaja pelinäkymä

Pidä silmällä voittoa. Säädä näyttösi kuvasuhteeseen 21:9 löytääksesi piilotetut alueet pelikohtauksissa Ultrawide Game View'n avulla. Nyt kun pelaat jalkapallopelejä, näet suuremman alueen kentästä. Ja ajopeleissä saat luonnollisen ja kattavan kuvan edessä olevasta tiestä.


Ergonominen muotoilu

Saavuta voitto. Voit kääntää, kallistaa ja säätää näyttöä niin, että näet kaikki viholliset täydellisesti. Näyttö on vapaasti liikuteltavissa, jotta löydät mukavimman asennon pelaamiseen.

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 165
Näytön koko (tuumaa) 32
Resoluutio 2560 x 1440 (QHD)
Näyttöteknologia G-SYNC
Paneelin tyyppi IPS
Kontrastisuhde 1000:1
Pivot ominaisuus Kyllä
Sisäänrakennetut kaiuttimet Ei
Väri Musta
VESA-standardi 100 x 100
Kallistuskulma -11.0˚(±2.0˚) ~ +15˚(±2.0˚)
Tyyppi Pelinäyttö
Tuotekoodi LS32AG504PUXEN
Korkeus (mm) 602.9
Leveys (mm) 714.6
Syvyys (mm) 311.1
Paino (kg) 7.5
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806092784093

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...