SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM ÄLYKELLO

SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM ÄLYKELLO

SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM ÄLYKELLO

RUUSUKULTA, BLUETOOTH
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

Galaxy Watch4 tyylikäs ulkomuoto ja kätevät toiminnot merkitsevät, että kello on aina valmiina käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta. Samsung BioActive -anturilla Watch4 mittaa niin kehonkoostumuksen kuin verenpaineen ja sydämen rytmin sekä unenlaadun.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM ÄLYKELLO

Opi tuntemaan kehosi kunnolla

Voit seurata edistymistäsi ensimmäisellä älykellollamme, joka mittaa kätevästi myös kehon koostumuksen. Voit tarkistaa kaiken ihon rasvaprosentista lihasmassaan ja kehon vesipitoisuuteen. Niin voit päästä helpommin tavoitteisiisi. Samsung BioActive -anturi ja kaikkein nopein suorittimemme varmistavat, että Galaxy Watch4 on innovaatioiden kärjessä.


Terveyden hyväksi

Samsung BioActive -anturi mittaa EKG:n ja verenpaineen reaaliajassa. Kun aluksi tehdään kalibrointi, anturit voivat nopeasti tunnistaa verenpaineen. Voit myös seurata sydämen rytmiä EKG-tiedoilla ja mitata sykkeesi. Kaikki tiedot voidaan siirtää puhelimelle ja jakaa helposti edelleen.


Unen seuranta

Unen seuranta analysoi unen eri vaiheet, kun nukut tai lepäät. Parannettujen mittausvaihtoehtojen ansiosta voit mitata kaikkea veren happipitoisuudesta kuorsaamiseen (jos siis kuorsaat). Lisäksi mukana on National Sleep Foundationin tietoja unen laadun parantamiseksi.


Ota treenikaverit mukaan

Liikunta on hauskempaa yhdessä. Galaxy Watch4:n avulla voit jakaa jokaisen askeleen – myös etäisesti. Nyt voit haastaa ystäväsi kilpailemaan kanssasi. Askeleet ja liikunta-aktiviteetit päivitetään reaaliaikaisesti. Voitte viestiä toistenne kanssa ja saada palkintoja treenien edetessä. Siten liikkeellä pysyminen on helpompaa ja hauskempaa.


Sano liikuntamuoto ja kello seuraa mukana

Voit seurata aktiviteettejasi ja tietojasi kellolla tai puhelimella. Voit laskea askelia ja kaloreita, ja pysyä oikealla reitillä sisäisen GPS:n avulla. Galaxy Watch4 tunnistaa fyysisen aktiviteetin, jotta voit seurata liikuntarutiinejasi. Lisäksi se tukee yli 90 erilaista liikuntamuotoa, jotta saat mahdollisimman tarkan raportin.


Toimii hyvin muiden laitteiden kanssa

Galaxy Watch4:n Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä mahdollistaa saumattomat yhteydet muihin Samsung Galaxy -laitteisiin. Voit hallita Galaxy Buds2 -kuulokkeiden vastamelutoimintoa tai käynnistää puhelimen sovelluksia suoraan kellolla. Lisätoiminnot, kuten kompassi, tekevät Galaxy Watch4 Classicista vieläkin älykkäämmän.


Kätevä, saumaton, ikoninen

Galaxy Watch4:n muotoilu on tyylikästä ja suoraviivaista. Siinä on metallinen kehys Armor-alumiinista. Tyylikäs ulkomuoto ja kätevät toiminnot merkitsevät, että kello on aina valmiina käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta.

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 247
Rannekkeen väri Ruusukulta
IP-luokitus IP68
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 24
WIFI Kyllä
Väri Ruusukulta
e-sim Ei
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Näytön koko (tuumaa) 1.20
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Liikuntalajien määrä 90
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 25.90
Tuotenimi Samsung Galaxy Watch4 40Mm Älykello
Tyyppi Älykello
Tuotekoodi SM-R860NZDAEUD
Korkeus (mm) 40.4
Leveys (mm) 39.3
Syvyys (mm) 9.8
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806092559073

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Muuten hyvä
Arvostelija
Mutta tässä voitais mainostaa että jos haluat kaikki mainostetut toiminnot käyttöön ni sinun täytyy ostaa myös galaxy älypuhelin. Itse satuin ostamaan kellon sen takia että sillä voi seurata verenpainetta ja rytmiä. Eipä toimikaan muilla android puhelimilla nuo kyseiset ominaisuudet! Myydessä kelloa varmisteltiin että kyllä kaikki toimii, ei tarvitse olla samsung puhelinta.

1 Tuote

/ sivu
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...