SAMSUNG LC32G75TQSRXEN 32" PELINÄYTTÖ

SAMSUNG LC32G75TQSRXEN 32" PELINÄYTTÖ

VA, QHD, 240Hz
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Uusinta näyttöteknologiaa ja 1000R:n kaarevuus, joka vastaa ihmissilmän muotoja. Tuloksena on uskomattoman realistinen kuva.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG LC32G75TQSRXEN 32" PELINÄYTTÖ

Sukella syvemmälle peliin

Uusinta näyttöteknologiaa ja 1000R:n kaarevuus, joka vastaa ihmissilmän muotoja. Tuloksena on uskomattoman realistinen kuva.


Vaikuttava 1000R:n kaarevuus

Väreiltään eloisa kuva kaartuu ympäröimään näkökenttääsi. Koe seuraavan tason pelielämykset, jotka saavat sydämen lyömään kovemmin. Näytön 1000R:n kaarevuus täyttää koko näkökentän ja auttaa eläytymään peliin vieläkin paremmin.


Puhtaampi. Kirkkaampi. QLED.

Väriä joka yksityiskohdassa. QLED-näyttö tuo esiin todenmukaisten värien koko kirjon. Pelit heräävät eloon kuin suoraan mielikuvituksestasi.


Laaja HDR600-värikirjo

Näe koko kuva. HDR600 tuottaa enemmän kontrastia, syvempiä mustan sävyjä ja kirkkaampia valkoisen sävyjä. Jokainen yksityiskohta erottuu pimeissäkin kohtauksissa.


WQHD-tarkkuus

Pelien maailma tuntuu todellisemmalta kuin koskaan. WQHD-tarkkuus merkitsee 1,7-kertaista pikselimäärää Full HD -näyttöön verrattuna. Siten kuva on uskomattoman yksityiskohtainen ja terävä. Koe laajempi katselukulma ja nauti actionista.


Alhainen syöttöviive. Nopeat refleksit.

Hanki itsellesi etulyöntiasema. Uskomattoman alhainen 2 ms:n syöttöviive merkitsee huippunopeaa vastetta ja tarkkuutta, jotta saat kiinni nopealiikkeisimmätkin viholliset. Toiminta alkaa heti, kun avaat näytön, eikä pelin tapahtumien ja peliohjaimen välillä ole oikeastaan mitään viivettä.


* Yllä mainittu syöttöviive perustuu testisarjaan, jossa käytettiin tarkkoja syöttölaitteita ja mitattiin, miten nopeasti käskyt näkyivät näytöllä. * Testit suoritettiin Odyssey G7 -mallin vakioasetuksilla: WQHD, 240 Hz, Low-Input Lag käytössä ja Adaptive-Sync käytössä.* Testi toteutettiin Samsungin testistandardien mukaisesti ja nämä olosuhteet voivat poiketa todellisistä käyttöympäristöistä.


Nopeat refleksit

Voita vihollisesi nopealiikkeisissä peleissä. 240 Hz RapidCurve poistaa viiveet ja tekee pelaamisesta sujuvaa ja nautittavaa. Voit yllättää vihollisesi heti 1 ms:n vasteajan ansiosta. Hiiren liikkeet ovat tarkkoja ja kuva on häiriötöntä.


G-Sync-yhteensopiva

Saumatonta actionia. G-Sync-yhteensopivuus pitää grafiikkasuorittimen ja paneelin synkronoituna poistaen kuvan nykimisen, viiveet ja pätkimisen. Nopealiikkeiset pelit ja vaativa grafiikka näkyvät vakaasti ja nykimättä, kun AMD FreeSync Premium Pro tarjoaa kilpailuetuja pelaamiseen.

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 240
Näytön koko (tuumaa) 32
Resoluutio 2560 x 1440 (QHD)
Näyttöteknologia G-SYNC
Paneelin tyyppi VA
Energialuokka G
Näytön kaarevuus 1000
Kontrastisuhde 3000:1
Pivot ominaisuus Kyllä
Sisäänrakennetut kaiuttimet Ei
Väri Musta
Kallistuskulma -9 / 13
Tyyppi Pelinäyttö
Tuotekoodi LC32G75TQSRXEN
Korkeus (mm) 439.1
Leveys (mm) 710
Syvyys (mm) 520
Paino (kg) 8.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806092002111

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...