SAMSUNG RS6HA8891B1/EF SIDE BY SIDE

SAMSUNG RS6HA8891B1/EF SIDE BY SIDE

Musta
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Ääni 36 dB

Automaattisulatus

Family Hub

Korkeus 1780 mm

Leveys 912 mm

Syvyys 716 mm

Kokonaistilavuus 614 litraa

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG RS6HA8891B1/EF SIDE BY SIDE

Samsung RS6HA8891B1/EF side by side

Upeassa Samsungin side by side -jääpakastinkaapissa on erittäin paljon tilaa elintarvikkeille: jääkaapin tilavuus on 389 litraa ja pakastimen tilavuus on 225 litraa. Automaattinen sulatus tekee käytöstä helppoa ja pitää pakastimen puhtaana. Kylmälaitteen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä tärkeän kumppanin koko perheelle.


Kätevä jää- ja vesiautomaatti

Nauti lasillinen kylmää vettä tai virkistävää juomaa Samsungin kylmäkaapin jään ja veden annostelijalla. Tämä toiminto vaatii kytkennän vesijohtoon ja tarjoaa aina kylmän ja raikkaan juoman tarpeen mukaan.


Tehokas elintarvikkeiden käsittely jääkaappikameralla

Jääkaapin kameran avulla voit helposti seurata jääkaapin sisältöä. Katso kaappiin näytön kautta tai mobiililaitteeltasi esimerkiksi ruokakaupassa. Voit merkitä halumiais tuotteita ja saat automaattisia muistutuksia menneistä parasta ennen -päivistä. Luo ostoslista ja yleiskatsaus jääkaapissa olevista ruoista tehostaaksesi ruoanhallintaa.


Oikea lämpötila ja kosteus Twin Cooling Plus -toiminnolla

RS6HA8891B1/EF:ssä on Twin Cooling Plus, joka on Samsungin edistynyt tekniikka, jota käytetään Samsungin jääkaapeissa ja pakastimissa. Järjestelmä käyttää kahta erillistä ilmankiertojärjestelmää, toista jääkaappiosaan ja toista pakastinosaan, jotta jokaisen osaston ilma pysyy mahdollisimman raikkaana ja kuivana. Tämä auttaa estämään hajujen sekoittumista ja pidentää elintarvikkeiden käyttöikää. Se tarjoaa myös tasaisemman lämpötilan sekä jääkaappi- että pakastinosastolle, mikä auttaa säästämään energiaa.


Family Hub

Family Hub tekee perhe-elämästäsi helpompaa ja hauskempaa. Sen avulla voit käyttää ruokaa tehokkaasti sekä ohjata kodin älylaitteita. Voit myös nauttia musiikista, katsella televisiota yhteensopivilla laitteilla ja käyttää älypuhelimesi sisäänrakennettuja tai valinnaisia ​​sovelluksia. Family Hub tarjoaa myös mahdollisuuden helposti jakaa viestejä, valokuvia, videoita, tietoja ja aikatauluja perheesi kanssa.


Luo herkullisia aterioita AI-reseptisovelluksella

Luo perheesi rakastamia aterioita käyttämällä tekoälyä ja ruoan profilointia sisältävää reseptisovellusta. Sovellus tarjoaa herkullisia reseptejä yksinkertaisilla ohjeilla sekä viikoittaisen ateriasuunnitelman, joka ehdottaa sopivia aterioita mieltymystesi ja jääkaapissasi olevan ruoan mukaan.


Energiansäästöä hiiliharjattomalla moottorilla

Samsung Digital Inverter Compressorin hiiliharjaton moottori varmistaa energiatehokkuuden ja vähentää kulumista ajan myötä. Säästä sekä energiaa että rahaa ja nauti mielenrauhasta.


Tekniset Tiedot

Tyyppi Side by side
Tuotekoodi RS6HA8891B1/EF
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 36
Väri Musta
Kiintea vesiliitäntä Kyllä
Vesiautomaatti Kyllä
Jääpala-automaatti Kyllä
Automaattinen sulatus Kyllä
0 °C -tila Ei
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Ei
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Jääkaapin tilavuus (l) 389
Pakastimen tilavuus (l) 225
Pakastusteho (kg/24h) 15
Korkeus (mm) 1780
Leveys (mm) 912
Syvyys (mm) 716
Paino (kg) 117
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 20 vuoden kompressoritakuu
EAN-koodi 8806090805868
Tuotenumero 119678

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...