PHILIPS 77OLED807/12 77" OLED-TV

PHILIPS 77OLED807/12 77" OLED-TV

PHILIPS 77OLED807/12 77" OLED-TV

HDR, P5 AI, 1000NIT, DOLBY
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Ambilight tekee Philipsin OLED-television katselusta entistäkin upeamman kokemuksen! Television reunoilla olevat LED-valot sykkivät ja vaihtavat väriä samaan aikaan kuvan kanssa tai musiikin tahdissa.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / PHILIPS 77OLED807/12 77" OLED-TV

Uskomattoman mukaansatempaava. Ambilight neljällä sivulla.

Ambilight tekee Philipsin OLED-television katselusta entistäkin upeamman kokemuksen! Television reunoilla olevat LED-valot sykkivät ja vaihtavat väriä samaan aikaan kuvan kanssa tai musiikin tahdissa. Se on niin mukaansatempaava, ettet enää halua katsella televisiota ilman sitä.


Tekoälyä hyödyntävä P5-kuvajärjestelmä: kuva tuntuu aina todenmukaiselta.

Tekoälyä hyödyntävällä Philips P5 -kuvajärjestelmällä kuva näyttää niin todelliselta, että tuntuu kuin voisit astua sen sisään. Syväoppiva tekoälyalgoritmi käsittelee kuvaa ihmisaivojen tavoin. Näet aina todentuntuiset yksityiskohdat ja kontrastit, täyteläiset värit ja tasaisen liikkeen.


Koe IMAX-laatu kotona. IMAX Enhanced -sertifioitu.

Tervetuloa Hollywoodiin! Philipsin OLED-televisiolla voit nauttia IMAX-elokuvateattereihin suunnitelluista elokuvista myös kotona. Uppoudu laajemman tuntuisiin kohtauksiin, joissa näet enemmän. Kun tähän yhdistetään vielä Ambilight, elokuvaelämys on taattu.


Elokuvatasoinen kuva ja ääni. Dolby Vision ja Dolby Atmos.

Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikoiden ansiosta elokuvat, sarjat ja pelit näyttävät ja kuulostavat upeilta. Nauti ohjaajan tarkoittamasta kuvanlaadusta ja unohda pimeät kohtaukset, joiden tapahtumista ei saa selvää! Jokainen sana kuuluu tarkasti, ja äänitehosteet kuulostavat aidoilta.


Philipsin langaton kodin äänentoistojärjestelmä DTS Play-Fi -tekniikalla

Philipsin langaton kodin äänentoistojärjestelmä DTS Play-Fi -tekniikalla mahdollistaa yhdistämisen kodin yhteensopiviin soundbareihin ja langattomiin kaiuttimiin sekunneissa. Voit vaikkapa kuunnella elokuvia keittiössä, toistaa musiikkia ympäri taloa tai jopa luoda surround-äänijärjestelmän, jossa Philips-televisio toimii keskikaiuttimena.


Upea pelikokemus. Erittäin lyhyt viive ja 120 Hz. G-sync, VRR ja Freesync.

Pelaa ilman rajoituksia. HDMI 2.1 -tekniikalla varustetun Philips-television herkkä reagointi ja sulava grafiikka auttavat saamaan kaiken irti seuraavan sukupolven pelivälineistä. Hyppää juuri oikeaan aikaan ja käänny sulavasti mutkissa. Ambilightin pelitila tuo pelaamiseen lisää jännitystä.


Yksinkertaisesti älykäs. Android TV.

Philips Android TV näyttää haluamasi sisällön kun haluat. Voit mukauttaa aloitusnäyttöä näyttämään suosikkisovelluksesi, mikä helpottaa elokuvien ja lempisarjojesi suoratoistoa. Voit myös jatkaa siitä, mihin jäit.


Ääniohjaus. Google Assistant. Alexa-yhteensopiva.

Puhu Google Assistantille painamalla kaukosäätimen painiketta. Ohjaa TV:tä tai Google Assistant -yhteensopivia kodin älylaitteita äänelläsi. Voit myös pyytää Alexaa ohjaamaan TV:tä Alexa-yhteensopivilla laitteilla.


Keskeisten HRD-muotojen tuki. Näe, mihin ohjaaja pyrki.

Philips 4K UHD OLED -TV tukee kaikkia keskeisiä HDR-muotoja (kuten HDR10+ ja Dolby Vision). Olipa kyse suosikkisarjasta tai uusimmasta videopelistä, varjot näkyvät syvemmin, kirkkaat pinnat loistavat, värit näkyvät todellisina ja liike on sulavaa.


Uskomattoman todentuntuinen kuvantoisto. Philipsin OLED TV.

Haluatko nauttia täysillä jokaisesta kohtauksesta? Philipsin OLED-TV:n todentuntuinen kuva näyttää hyvältä myös viistosti katsottuna. Mustat pysyvät mustina ja näet pienimmätkin yksityiskohdat niin varjoissa kuin kirkkaissa kohdissa. TV tukee kaikkia keskeisiä HDR-muotoja, mikä takaa mukaansatempaavan katselukokemuksen.


Ensiluokkainen muotoilu. Valmiina tulevaisuuteen.

Erittäin ohut metallireunus ja kiillotetut alumiinijalat tuovat televisioon tyyliä. Taustavalaistu kaukosäädin on reunustettu pehmeällä, kestävästi tuotetulla Muirhead-nahalla, ja pakkauksissamme ja pakkausmateriaaleissamme käytetään kierrätettyä pahvia ja paperia.

Tekniset Tiedot

Näytön koko (tuumaa) 77
Resoluutio UHD (4K)
Näytön teknologia OLED
4K-skaalaus Kyllä
HDR Kyllä
HDR-tuki HDR10, HLG, Dolby Vision
Virittimen tyyppi DVB-C , DVB-T2 , DVB-S2 , DVB-T2 HD
USB-tallennus Kyllä
Smart TV Kyllä
Smart-TV käyttöjärjestelmä Android
Sovellukset Sovellusten saatavuudet vaihtelevat maittain
HDMI -porttien määrä 4
USB porttien määrä 3
Ethernet LAN (RJ-45) porttien määrä 1
Optinen ääni (kpl) 1
CI-modulipaikka Kyllä
WIFI Kyllä
Bluetooth Kyllä
Energialuokka G
Energiankulutus vuodessa (kWh) 146
Väri Musta
VESA-standardi 400 x 300
Tuotekoodi 77OLED807/12
Korkeus (mm) 1170
Leveys (mm) 1950
Syvyys (mm) 200
Paino (kg) 36.5
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8718863034637
Tuotenumero 119418
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...