PRINCESS 350000 TORNITUULETIN

PRINCESS 350000 TORNITUULETIN

Teräs
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Korkeus 103 cm

Teho 50 W

Oskilloiva

Kolme nopeutta

WiFi-yhteydellä ohjattava

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / PRINCESS 350000 TORNITUULETIN

Princess 350000 tornituuletin

Tämä tyylikäs 103 cm korkea sovellusohjattu Princessin älytuuletin on helppo sijoittaa mihin tahansa talon huoneeseen. Kolmen säädettävän nopeusasetuksen ansiosta tämän älypuhaltimen eri tuuletustilat voidaan asettaa jokaisen mieltymysten mukaan.


Ohjaa helposti älypuhelimella

Princess 350000 on älykäs tuuletin, jolla voit valita tuulettimen toimintoja ilman, että sinun tarvitsee edes nousta sohvalta. Voit myös asettaa lämpötilan, kun et ole kotona, jotta voit palata kotiin mukavaan lämpötilaan. Kaikki tämä lataamalla sovellus puhelimeesi tai käyttämällä Alexaa ja Google Homea.


HomeWizard Climate -sovellus

Princess-tuotteesi käytön aloittaminen on helppoa lataamalla HomeWizard Climate -sovellus iOS:lle tai Androidille. Princess-älytuotteita kehitetään yhdessä HomeWizardin – Princessin oman tutkimus- ja kehityskeskuksensa – kanssa. Suunnittelijoiden laajan tietämyksen avulla voidaan luoda sovelluksia, jotka ovat turvallisia ja täyttävät kaikki tarpeesi.


Ylellinen ulkonäkö ja älykkäät toiminnot

Tornituulettimen muotoilu on tyylikäs ja ylellinen, varustettu LED-valoilla. Voit helposti valita kolmesta eri ilmavirrasta joko suoraan tuulettimesta tai älypuhelimesi kautta. Valitse luonnollinen tila saadaksesi ihanan luonnontuulen. Yöllä voit asettaa lepotilan, joka tarjoaa rauhallisemman ilmavirran virkistävällä ilmalla.


Tehokas 50 watin moottori

Tuuletin pyörii 80 astetta ja pääsee siten kodin joka nurkkaan. Tehokkaan 50 W moottorin ansiosta saat yhtä tehokkaan ilmavirran.


Ajastintoiminto

Princess tornituulettimessa on ajastin, joka on täydellinen, jos unohdat sammuttaa sen. Se säästää myös energiaa, jotta tuuletinta ei käytetä tarpeettomasti, kun et ole kotona. Ajastintilat voidaan asettaa 1-8 tuntiin.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Tornituuletin
Tuotekoodi 350000
Sijoitus Lattialle
Halkaisija 335
Oskilloiva Kyllä
Kaukosäädin Ei
Yötoiminto Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Liitäntäteho (W) 50
Korkeus (mm) 1030
Leveys (mm) 335
Syvyys (mm) 187
Paino (kg) 4.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8713016082022
Tuotenumero 115117

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...