PHILIPS HX3671/14 SÄHKÖHAMMASHARJA

PHILIPS HX3671/14 SÄHKÖHAMMASHARJA

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Tehokas ja joustava värähtely ajaa mikrokuplia syvälle hammasväleihin ja ienrajaan ja saa suun tuntumaan raikkaalta. Tavalliseen hammasharjaan verrattuna saat kahden kuukauden harjausmäärän vain kahdessa minuutissa.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / PHILIPS HX3671/14 SÄHKÖHAMMASHARJA

Ainutlaatuinen tekniikkamme takaa tehokkaan mutta hellävaraisen puhdistuksen

Tehokas ja joustava värähtely ajaa mikrokuplia syvälle hammasväleihin ja ienrajaan ja saa suun tuntumaan raikkaalta. Tavalliseen hammasharjaan verrattuna saat kahden kuukauden harjausmäärän vain kahdessa minuutissa. 31 000 harjausliikettä minuutissa puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja irrottaa plakkia tehokkaasti päivittäisessä puhdistuksessa.


Poistaa plakkia jopa 3 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja

Sonic-tekniikalla varustetun Sonicare-sähköhammasharjan on kliinisesti tutkittu poistavan jopa 3 kertaa paremmin plakkia kuin tavallinen hammasharja. Se poistaa plakkia hampaista ja ikenistä ja suojaa ikeniä.


Sisäänrakennettu paineanturi suojaa hampaita ja ikeniä

Sisäänrakennettu paineanturi tunnistaa automaattisesti käyttämäsi paineen, varoittaa sinua ja vähentää hammasharjan tärinää ikenien suojaamiseksi. Hammasharjan äänimerkki muistuttaa, että voit harjata hellemmin. Seitsemän kymmenestä oli sitä mieltä, että tämä ominaisuus auttoi harjaamaan paremmin.


Optimaalinen harjaustulos SmartTimer- ja Quadpacer-toimintojen avulla

2 minuutin SmartTimer ja 30 sekunnin Quadpacer auttavat sinua harjaamaan suositellun ajan kaikilla suun alueilla ja varmistamaan kokonaisvaltaisen puhdistuksen.


Ergonomisesti muotoiltu hammasharja on helposti pideltävä ja helppokäyttöinen

Kevyt ja ergonomisesti muotoiltu hammasharja on helposti pideltävä ja helppokäyttöinen, mikä mahdollistaa hampaiden puhdistuksen ilman rasitusta.


Saat muistutuksen, kun on aika vaihtaa harjaspäät

Harjaspäät kuluvat ajan myötä, ja niiden puhdistusteho heikkenee. Philipsin BrushSync-tekniikka seuraa, miten pitkään olet käyttänyt harjaspäätä ja kuinka voimakkaasti olet harjannut. Hammasharjan merkkivalo ja lyhyt äänimerkki kertovat, milloin harjaspää kannattaa vaihtaa uuteen.


Easy-start-toiminto helpottaa hammasharjan vaihtoa

Easy-Start-toiminto antaa mahdollisuuden lisätä harjaustehoa asteittain ja hellävaraisesti ensimmäisten 14 harjauskerran aikana.


14 päivän akunkesto

Akunkesto on jopa 14 päivää, joten yksi lataus riittää pitkään.


Vähennä kulutusta. Käytä enemmän uudelleen

Verkkolaitteet saattavat vaikuttaa pieniltä, mutta niiden muovit vaikuttavat ympäristöön valtavasti. Pelkästään siirtymällä USB-laturiin Philips Sonicare 1000–4000 -sarjoissa voimme käyttää jopa 189 210 kg vähemmän muovia joka vuosi. Mahtavaa, eikö totta?

Tekniset Tiedot

Tyyppi Sähköhammasharja
Tuotekoodi HX3671/14
Akkuteknologia LI-ION
Runkojen LKM (kpl) 1
Harjaspäiden LKM (kpl) 1
Matkakotelo Ei
Harjausohjelmien LKM (kpl) 1
Matkapuhelinpidike Ei
Korkeus (mm) 236
Leveys (mm) 118
Syvyys (mm) 200
Paino (kg) 0.32
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8710103985587
Tuotenumero 118211
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...