WHIRLPOOL TDLR 6230SS EU/N PYYKINPESUKONE

WHIRLPOOL TDLR 6230SS EU/N PYYKINPESUKONE

Varaa ja nouda
Täyttömäärä 6 kg 
Linkous 1200 k/min 
Pehmeästi avautuva luukku 
Pesuajan näyttö ja ajastus 
5 vuoden moottoritakuu
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / WHIRLPOOL TDLR 6230SS EU/N PYYKINPESUKONEFreshCare - Raikkaat ja rypyttömät vaatteet ohjelman loputtua

FreshCare-toiminto pitää vaatteet liikkeessä rummun sisällä jopa kuusi tuntia pesuohjelman loputtua. Kun rumpua pyöritetään tasaisin väliajoin ja hellävaraisesti, kosteat vaatteet ovat jatkuvasti liikkeessä ja ilma kiertää rummussa. Tämä vähentää vaatteiden rypistymistä ja pitää juuri pestyt vaatteet pehmeinä ja raikkaan tuoksuisina.


6th Sense-teknologia

Pesukoneet, joissa on 6TH Sense -tekniikka, säätävät automaattisesti pesuohjelman sen mukaan, kuinka paljon ja minkä tyyppisiä vaatteita olet laittanut koneeseen. Tämä varmistaa, että vaatteesi saavat hellävaraisen ja tehokkaan pesun joka tilanteessa. Älykkäät anturit säätelevät myös energiankulutusta ajan, veden ja energian säästämiseksi.


Colour15°- Säilyttää vaatteiden värit pidempään

Ihanteellinen ohjelma, joka säilyttää arkojen vaatteidesi värit ja muodot. Colour 15° -toiminnon avulla saavutat saman pesutuloksen kuin käyttämällä 40°C ohjelmaa, mutta erityisen hellävaraisella vaatteen ja sen värien käsittelyllä. Tämä on mahdollista koneen SoftMove-järjestelmän ansiosta, joka mukauttaa rummun liikkeet ja jakaa pyykin tasaisesti rummussa niin, että pesuaineen teho maksimoituu myöskin alhaisissa lämpötiloissa.Pikaohjelma

Erinomaiset tulokset, nopeammin. Pikaohjelma, joka lyhentää ohjelma-aikaa on täydellinen tilanteisiin, joissa täytyy saada paras pesutulos mutta aika on tiukalla.Rumpu aukeaa ylöspäin


Päältä täytettävässä pesukoneessa on "Drum-up" -toiminto, eli kone lopettaa pesun aina rummun aukko ylöspäin. Voit avata oven nopeasti ja kätevästi sekä huolehtia pyykistä ilman turhaa säätämistä.


Soft Opening

Laita pyykit koneeseen ja ota ne sieltä pois helpolla tavalla: tässä päältä täytettävässä pesukoneessa on siirrettävä kahva ja erityiset Soft Opening -saranat, joiden ansiosta luukku avataan pehmeästi ja turvallisesti.


5 vuoden moottoritakuu

Jotta voisit huoletta luottaa siihen, että tämän koneen moottorilla on hyvä suorituskyky, sillä on viiden vuoden takuu (rekisteröinnin yhteydessä). 

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Tyyppi Päältä täytettävä pesukone
Tuotekoodi TDLR 6230SS EU/N
Energialuokka D
Täyttömäärä (kg) 6
Rummun tilavuus (l) 42
Linkous (k/min) 1200
Hiiliharjaton moottori Ei
Rumpu Pysähtyy Yläasentoon Kyllä
Pehmeästi avautuva luukku Kyllä
Pesuajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Ei
Höyrytoiminto Ei
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Ei
Pesuohjelmien lukumäärä 14
Äänitaso pesuvaiheessa (dB) 60
Äänitaso linkouksessa (dB) 78
Korkeus (mm) 900
Leveys (mm) 400
Syvyys (mm) 600
Paino (kg) 53
Valmistusmaa Slovakia
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 5 vuoden moottoritakuu (rekisteröinti oston jälkeen)
EAN-koodi 8003437046162
Tuotenumero 115554

Liitteet

Liittyvät tuotteet

Nedis Wasa110wt4 Kumijalat
19,90 €
Varastossa
Varaa ja nouda
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...