MARSHALL MOTIF A.N.C LANGATTOMAT KUULOKKEET

MARSHALL MOTIF A.N.C LANGATTOMAT KUULOKKEET

Musta
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Täysin langattomat kuulokkeet

Suojausluokka IPX5

Vastameluominaisuus

20 tuntia toistoaikaa latauskotelolla

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / MARSHALL MOTIF A.N.C LANGATTOMAT KUULOKKEET

Marshall Motif A.N.C. langattomat kuulokkeet

Marshallin Motif A.N.C langattomat kuulokkeet vahvistavat ääntäsi ja vaimentavat ympärilläsi olevaa melua aktiivisella melunvaimennuksella. Kuulokkeilla on 4,5 tuntia yhtäjaksoista toistoaikaa ja latauskotelon kanssa 20 tuntia. Nämä langattomat nappikuulokkeet täyttävät lupauksensa jyristävästä äänestä siistissä pakkauksessa. Nauti vahvistetusta äänestä tiivistetyssä muotoilussa, joka on tehty koko päivän kuunteluun.


Poista melu, vahvista ääntä

Kun haluat sulkea melun ympäriltäsi ja sukeltaa syvälle musiikkiisi ilman häiriötekijöitä, Motif A.N.C. on varma valinta. Aseta oma aktiivisen melunvaimennuksen tasosi ja läpikuuluvuus saadaksesi todella henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen.


Marshallin tunnettu äänentoisto

Suuri ääni pienessä paketissa, Motif A.N.C. pitää lupauksensa. Nämä täysin langattomat kuulokkeet tietävät, että musiikkisi on kaikki kaikessa ja siksi niiden suunnittelussa laadukas äänentoisto on asetettu etusijalle.


Juuri sinun korvillesi

Oikean istuvuuden löytäminen on avain oikean äänen saamiseksi, joten Motif A.N.C. mukana tulee tiiviisti istuvat korvanapit ja kolme vaihdettavaa korvapään kokoa, jotta löydät turvallisimman ja mukavimman istuvuuden.


Kanna stadionkeikat taskussasi

MotiiMotifvi A.N.C. tuottaa saman Marshall-soundin muotoilussa, joka on sekä tukeva että ohut. Nämä kuulokkeet ovat kestävyyden määritelmä, ja niissä on IPX5-luokiteltu kuulokkeet ja IPX4-luokiteltu naarmuuntumaton taskukokoinen latauskotelo, joten voit kuljettaa niitä mukanasi ja jatkaa musiikin kuuntelua minne ikinä menetkin.

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Väri Musta
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi Motif A.N.C.
Korkeus (mm) 6
Leveys (mm) 6
Syvyys (mm) 6
Paino (kg) 0.02
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 7340055383776
Tuotenumero 119456
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...