SONY PLAYSTATION 5 + GOD OF WAR: RAGNARÖK

SONY PLAYSTATION 5 + GOD OF WAR: RAGNARÖK

Pelikonsolipaketti
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

PlayStation 5 (PS5) -pelikonsoli tarjoaa seuraavan sukupolven pelikokemuksen fotorealistista säteenseurantaa hyödyntävillä grafiikoilla, miltei välittömillä latausajoilla, sekä upealla 3D-äänellä.


Rajoitettu saatavuus, 1 kpl per asiakas.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SONY PLAYSTATION 5 + GOD OF WAR: RAGNARÖK

Paketissa mukana:

PlayStation 5 -konsoli Blu-Ray asemalla, God of War: Ragnarök -peli (latauskoodi), Langaton DualSense-peliohjain, Pystytuki, HDMI-kaapeli (pituus n. 1.5 m), Virtakaapeli, USB-kaapeli, Astro's PlayRoom (esiasennettu peli)


Salamannopea

Hyödynnä mukautetun suorittimen, näytönohjaimen ja SSD-aseman sekä integroidun I/O:n teho, joka muuttaa PlayStation-konsolin suorituskyvyn säännöt.


Erittäin nopea SSD

Saat parhaan mahdollisen hyödyn pelisessioistasi, sillä asennettujen PS5-pelien latausajat ovat lähes välittömät.


Integroitu I/O

PS5-konsolijärjestelmien mukautetun integroinnin ansiosta tekijät voivat hakea tietoja SSD-levyltä niin nopeasti, että he voivat suunnitella pelejä tavoilla, jotka eivät ole koskaan ennen olleet mahdollisia.


Säteenseuranta

Uppoudu maailmoihin uudella realistisuustasolla, sillä valonsäteet simuloidaan erikseen, mikä luo eläväisiä varjoja ja heijastuksia tuetuissa PS5-peleissä.


Langaton DualSense -ohjain

Parannellussa DualSense-ohjaimessa on haptinen tärinäpalaute, sekä adaptiiviset R2- ja L2-liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä eloisamman ohjaustuntuman. Langattomassa ohjaimessa on pitkäkestoinen ladattava akku, laajempi kosketuslevy, kuusiakselinen liiketunnistus, ääniliitäntä, sekä USB-C-portti. Integroidun mikrofonin ja kaiuttimen avulla kommunikointikin on helpompaa.


8K-tuki

Playstation 5 kykenee toistamaan sisältöä 4K UHD -resoluutiolla jopa 120 Hz virkistystaajuudella, sekä 8K 4320p -resoluutiolla.


Game boost

Nauti nopeammista ja tasaisemmista kuvataajuuksista tietyissä PS4- ja PS VR-peleissä.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Playstation 5
Tuotekoodi 120877
Korkeus (mm) 104
Syvyys (mm) 260
Paino (kg) 6.43
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 711719450696
Tuotenumero 120877
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...