ECOVACS DEEBOT OSMO T9 AIVI ROBOTTI-IMURI

ECOVACS DEEBOT OSMO T9 AIVI ROBOTTI-IMURI

Musta
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Käyttöaika 390 min

Latausaika 150 min

WiFi

Pölysäiliön tilavuus 4,2 litraa

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ECOVACS DEEBOT OSMO T9 AIVI ROBOTTI-IMURI

Ecovacs Deebot Osmo T9 AIVI

DEEBOT T9 on seuraava askel robotti-imureiden ja lattianpesurobottien tekniikan kehityksessä. Laitteessa on TrueDetect 2.0- navigointijärjestelmä, jonka avulla tämä laadukas robotti osaa väistää esteet ja liikkua ympäriinsä erinomaisella tarkkuudella. 


4-vaiheinen puhdistusjärjestelmä

Matoilla tai parketilla, tavallisella pölyllä tai lemmikkikarvalla ei ole väliä, lattiasi on aina puhdas. DEEBOT T9 AIVI on varustettu innovatiivisella 4-vaiheisella erittäin tehokkaalla puhdistusjärjestelmällä, joka sisältää AeroForce-kumiharjat useille pinnoille. Nämä ainutlaatuisesti suunnitellut kumiharjat toimivat yhdessä: toinen poistaa lian ja toinen imuroi sen. Lisäksi harjat voivat pyöriä automaattisesti toiseen suuntaan sylkeäkseen kaapelit ja pitkät karvat sotkeutumisen välttämiseksi.


Suuri imuteho + moppitoiminto

Onko matossasi vaikeasti poistettava likatahra? DEEBOT T9 AIVI:ssa on 100 % suurempi imuteho verrattuna aikaisempiin malleihin. Se lakaisee, imuroi ja moppaa lattian samanaikaisesti ja poistaa pinttyneet tahrat kaikilta lattiapinnoilta.


Sisäänrakennettu kamera ja mikrofoni

Käytä ECOVACS HOME -sovellusta ja DEEBOT T9 AIVI:n kameraa + mikrofonia seurataksesi mitä kotona tapahtuu, kun et ole paikalla. Reaaliaikainen kameratoiminto on suojattu salasanalla. Robotin tiedot on suojattu ja niitä käytetään vain puhdistukseen. Tietoturvasyistä tiedot salataan siirrettäessä robotista älypuhelimeen.

Raikas tuoksu

Kun kotisi on puhdas, voit lisäksi nauttia raikkaasta tuoksusta! DEEBOT T9 -mallissa on käytössä alan ensimmäinen sisäänrakennettu ilmanraikastin, jonka ansiosta kotisi tuoksuu raikkaalta pidempään puhdistuksen jälkeen. Se poistaa lemmikkien tuoksua sekä tunkkaista hajua. Voit valita kolmesta eri tuoksusta tai kytkeä toiminnon kokonaan pois päältä. Sinä päätät.

Lisätarvikkeet

Voit ostaa erityisen automaattisen tyhjennysaseman DEEBOT T9 AIVI:lle. Automaattinen tyhjennysasema puhdistaa DEEBOTin pölypussin automaattisesti imuroinnin jälkeen. Tyhjennysaseman pussiin mahtuu jopa 30 päivää likaa ja roskia, mikä vähentää tuntuvasti toistuvan pölypussin tyhjennyksen tarvetta. Voit nauttia puhtaasta kodistasi viikkoja.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Robotti-imuri
Tuotekoodi Deebot Osmo T9 AIVI
Latausaika (Minuuttia) 390
Käyttöaika (Minuuttia) 150
Suositeltu maksimi siivousalue (m2) 240
Maksimi kynnyksenylitys korkeus (cm) 2
Äänitaso (dB) 70
Ajastettu käynnistys Kyllä
WIFI Kyllä
Siivousalueen rajaus virtuaaliseinällä Kyllä
Siivousalueen rajaus sovelluksella Kyllä
Automaattinen paluu latausasemaan Kyllä
Automaattinen pölysäiliön tyhjennys Kyllä
Navigointijärjestelmä TrueDetect 2.0
Pölysäiliön tilavuus (l) 4.2
Korkeus (mm) 94
Leveys (mm) 353
Syvyys (mm) 353
Paino (kg) 4.4
Valmistusmaa Kiina
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6943757614462
Tuotenumero 118182

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...