HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE ÄLYKELLO

HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE ÄLYKELLO

HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE ÄLYKELLO

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HUAWEI WATCH FIT 2 on älykello, joka tarjoaa käyttäjälleen älykkäiden ominaisuuksien lisäksi erinomaiset edellytykset monipuoliseen harjoitteluun sekä terveyden seurantaan.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / HUAWEI WATCH FIT 2 ACTIVE ÄLYKELLO

Huawein puettavat älylaitteet ovat nyt yhteensopivia suositun Strava-sovelluksen kanssa


HUAWEI WATCH FIT 2 älykello

HUAWEI WATCH FIT 2 on älykello, joka tarjoaa käyttäjälleen älykkäiden ominaisuuksien lisäksi erinomaiset edellytykset monipuoliseen harjoitteluun sekä terveyden seurantaan muun muassa sykkeen-, unen-, happisaturaation- ja stressitason seurannalla. Älykellolle tunnusomaisesti, laite tukee Bluetooth-puheluita ja dynaamista kokonaisuutta on täydentämässä informatiivinen 1.74 tuuman HUAWEI FullView-kosketusnäyttö.


Pysy yhteydessä

HUAWEI WATCH FIT 2 on kuin henkilökohtainen viestintäkeskuksesi, joka tukee Bluetooth-puheluita ja pikaviestivastauksia. Minne ikinä menetkin, voit olla varma että saat vastattua ja hylättyä puhelut suoraan ranteestasi.


Valitse oma lajisi

HUAWEI WATCH FIT 2 tarjoilee 97 erilaista harjoitustilaa ja valikoimaa löytyy laidasta laitaan, kuten esimerkiksi voimaharjoittelu, jooga, tanssi, kalastus sekä monta muuta.


Harjoittele monipuolisesti

Jatkossa henkilökohtainen valmentaja kulkee mukana ranteessasi. Älykello synkronoi harjoitussuunnitelmat Huawei Health-sovellukseen puolestasi sekä tarjoaa älykkäitä harjoitustehon mittareita, kuten juoksuvoimaindeksi ja harjoituskuormitus.


Tarkka sykkeenmittaus

HUAWEI WATCH FIT 2 seuraa jatkuvasti sykettäsi, olitpa sitten istualtaan, makuulla tai liikkeessä. Kello lähettää ennakoivia hälytyksiä heti kun se havaitsee että leposykkeesi on joko liian korkea tai liian alhainen.


Tunne kuinka nukut

HUAWEI TruSleep™ 2.0 pystyy tunnistamaan kuusi yleistä uniongelmaa ja tarjoaa yli 200 vinkkiä unen parantamiseen! Olipa sitten kyseessä 20 minuutin torkut tai 8 tuntia unta, voit luottaa siihen että HUAWEI WATCH FIT 2 ottaa jokaisen hetken huomioon.


Huoleton akunkesto

HUAWEI WATCH FIT 2 älykellon käyttö on suunniteltu mahdollisimman huolettomaksi, sillä sen akku kestää jopa 10 päivää tai 7 päivää kovassa käytössä ja voit yhdistää sen iOS- sekä Android-puhelimien kanssa.

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 292
Rannekkeen väri Musta
IP-luokitus 5ATM: Vedenkestävä 50m syvyyteen
NFC Ei
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 240
WIFI Ei
Väri Musta
e-sim Ei
Paikannus GPS
Näytön koko (tuumaa) 1.74
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Liikuntalajien määrä 97
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 26
Tuotenimi Huawei Watch Fit2 Active Älykello
Tyyppi Älykello
Tuotekoodi 55028894
Korkeus (mm) 180
Leveys (mm) 90
Syvyys (mm) 70
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487254392
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...