HUAWEI WATCH GT3 PRO TITANIUM ACTIVE 46MM ÄLYKELLO

HUAWEI WATCH GT3 PRO TITANIUM ACTIVE 46MM ÄLYKELLO
TITAANI/MUSTA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

HUAWEI WATCH GT 3 Pron saumattomassa titaanirungossa urheilullisuus kohtaa business casualin. Koe upea always-on AMOLED-näyttö, yli 100 harjoitustilaa, laaja terveydenseuranta sekä jopa 14 päivän akunkesto pikalatauksella.

Kuvaus / HUAWEI WATCH GT3 PRO TITANIUM ACTIVE 46MM ÄLYKELLO

Huawein puettavat älylaitteet ovat nyt yhteensopivia suositun Strava-sovelluksen kanssa


Varustaudu charmilla

Kellon saumattomassa titaanirungossa urheilullisuus kohtaa business casualin. Selkeät linjat ja ääriviivat tuovat esiin uusia tuntemuksia ja esittelevät tyylitajuasi. Titaaninen pyörivä kruunu hohtaa ja kimmeltää jokaisella ranteen käännöksellä ja nanokiteinen keraaminen takakansi tekee ihoa rauhoittavasta mukavuudesta uuden normaalin.


Tutki uusia ihmeitä veden alla

HUAWEI WATCH GT 3 Prossa on IP68- ja 5 ATM-luokitukset vedenkestävyydestä, ja se on kestänyt huikeat 200 vedenpainesykliä, joten se tukee ​​sukelluksia jopa 30 metrin syvyyteen, ja on täydellinen kumppani kaikkiin vedenalaisiin seikkailuihisi.


Valmistaudu sukeltamaan syvemmälle

Kello pystyy tallentamaan sukellustietoja, kuten sukelluksen keston ja syvyyskäyrän, mikä tekee edistymisestäsi jäljitettävää ja näkyvää. Apnea-harjoitustila tallentaa sykkeesi, hengityksen pidätyksen keston ja pallean supistumisen alkamisajan, mikä auttaa lisäämään hengityksen pidättämistä, jotta olet paremmin valmistautunut edistyneisiin vedenalaisiin haasteisiin.


Pysy kartalla terveydestäsi

HUAWEI WATCH GT 3 Pro on tuonut sydämen terveydenhallinnan uudelle tasolle ja tukee monia älykkäitä ominaisuuksia, mukaan lukien valtimojäykkyyden havaitseminen, syke, SpO2, sekä unen ja stressin seuranta, jotta voit pysy aktiivisena ja ajan tasalla terveydestäsi.


Yli 100 harjoitustilaa

Valittavanasi on yli 100 harjoitusta – juoksu, pyöräily, vuorikiipeily, sisäuinti, hiihto ja paljon muuta – voit lähteä matkaan ja löytää uudet polut helposti napauttamalla näyttöä! Tietoihin perustuvat juoksumittarit, mukaan lukien juoksukykyindeksi, harjoituspaine ja harjoituskuormitus, sekä vinkit auttavat maksimoimaan suorituskyvyn ylikuormittamatta kehoasi, ja jaettavat juoksureitit tuovat taitosi esille!


Lisää älykkäitä ominaisuuksia

Vastaa Bluetooth-puheluihin suoraan kellostasi. Vastaa saapuviin puheluihin ja hylkää ne, lähetä mukautettuja pikavastauksia ja tarkastele puhelulokeja helpottaaksesi elämääsi. Kello voi myös synkronoida soittolistoja puhelimestasi ja toistaa suosikkikappaleitasi itsenäisesti harjoitusten aikana. Watch AppGalleryn kautta on saatavilla runsaasti kolmannen osapuolen sovelluksia, kaikkeen tarvitsemaasi pääset käsiksi yhdellä ranteen pyyhkäisyllä!


Akkukestoa viikoiksi!

Kestävä akku ja pikalataus takaavat, että kellosi kulkee mukanasi aina, kun sitä tarvitset. Kellossa on 30 % suurempi latausnopeus, ja sen avulla voit ladata sen 25 %:iin 10 lyhyessä minuutissa tai 100 %:iin vain 85 minuutissa ja käyttää sitä täydet 14 päivää ennen kuin tarvitset lisälatausta, tai 8 päivän akun keston raskaassa käytössä!Huawei´Watch GT 3 Pro -sarjan älykelloille on myönnetty CE-sertifikaatti EKG-seurantaan Euroopassa

Huawei Watch GT 3 Pro on kehitetty pitämään käyttäjät ajan tasalla terveydestään.

EKG-sovellus perustuu laadukkaaseen anturiin, joka käyttää yksikytkentäistä EKG-mittaustekniikkaa. Sovellus analysoi sydänsähkökäyrää reaaliajassa ja tarkkailee sinusrytmiä sekä eteisvärinää*, minkä ansiosta käyttäjä saa ennaltaehkäisevää tietoa sydämeen liittyvistä terveysriskeistä.


Uusi paranneltu elektroditeknologia mittaa EKG-signaalin entistä tarkemmin, ja kellon läpinäkyvään safiiritakalasiin lisätyt PVD-päällystetyt elektrodit takaavat tiukan,mutta mukavan istuvuuden. Mittaus tapahtuu koskettamalla kellon sivussa olevaa elektrodia 30 sekunnin ajan, jonka jälkeen sovellus antaa käyttäjälle mittaustuloksen.

 

CE-sertifioitu EKG-toiminto on saatavilla Suomessa.

Tuetut älykellot: Huawei Watch GT3 Pro -sarja ja uudemmat mallit

Tuetut älypuhelimet: Android 6.0 ja uudemmat, HarmonyOS 2.0 ja uudemmat, tai iOS 12.0 ja uudemmat.

Puhelimen Huawei Health -sovellusversio täytyy olla 11.0 tai uudempi. Varmista, että älykellon ja puhelimen sovellusversiot on päivitetty uusimpiin ennen sovelluksen käyttöä."

 

*EKG-sovellus ei ole lääkinnällinen palvelu. Sovelluksen keräämä data on vain viitteellistä, eikä sitä kuulu käyttää lääketieteelliseen tutkimukseen, diagnosointiin tai hoitoon. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin.

EKG-sovellus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille käyttäjille, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteellistä diagnoosia tai hoitoa. Sovelluksen tuottama data on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen viitteelliseen käyttöön.

Käyttäjien ei tule tulkita tuloksia tai ryhtyä kliinisiin toimiin konsultoimatta pätevää terveydenhuollon ammattilaista. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin käytät EKG-sovellusta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 530
Rannekkeen väri Musta
IP-luokitus IP68, 5 ATM vedenkestävä 50m syvyyteen
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 336
WIFI Ei
Väri Titaani
e-sim Ei
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Näytön koko (tuumaa) 1.43
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Liikuntalajien määrä 100
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 54
Tuotenimi Huawei Watch Gt 3 Pro Titanium Active46Mm Älykello
Tyyppi Älykello
Tuotekoodi 55028468
Korkeus (mm) 46.6
Leveys (mm) 46.6
Syvyys (mm) 10.9
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487248346
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...