HUAWEI MESH 3 WIFI6 AX3000 REITITIN

HUAWEI MESH 3 WIFI6 AX3000 REITITIN

3 PACK
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tehokas koko kodin dual-band verkkojärjestelmä, joka yhdistää kaikki laitteesi ja takaa että Wi-Fi 6 Plus -verkko peittää kotisi jokaisen nurkkauksen jopa 3000 Mbit/s kokonaisnopeudella.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI MESH 3 WIFI6 AX3000 REITITIN

HUAWEI WiFi Mesh 3 - Vaivaton langaton verkko koko kotiin

HUAWEI Mesh 3 on tehokas koko kodin verkkojärjestelmä, joka yhdistää kaikki laitteesi ja takaa että Wi-Fi –verkko peittää kotisi jokaisen nurkkauksen. Laitteen asentaminen ja käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi ja näin ollen voit nauttia nopeasta sekä vakaavasta yhteydestä kotonasi.


Yhdistä yhdellä napautuksella

HUAWEI Mesh 3 tukee nopeaa yhteyden muodostusta, napauta vain puhelimellasi NFC –tunnistusaluetta ja saat Wi-Fi –yhteyden välittömästi käyttöösi. Wi-Fi –verkon nimeä tai salasanaa ei tarvitse syöttää.


Wi-Fi 6 Plus

HUAWEI Wi-Fi 6 Plus ansiosta verkon kokonaisnopeus voi olla jopa 3000 Mbit/s. Tuo sykähdyttävä nopeus kaikkeen mitä teet verkossa, kuten 4K-elokuvien tai suurien tiedostojen lataaminen.


Hallitse Wi-Fi –verkkoa helposti

Wi-Fi –verkon hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa. HUAWEI AI Life –sovelluksella voit tarkastella yhdistettyjen laitteiden tilaa, asettaa nopeusrajoituksia, sallia vierasyhteyksiä, keskeyttää lasten laitteiden yhteyden ja paljon muuta.


Sulautuu tyyliisi

HUAWEI WiFi Mesh 3 on tyylikkäästi sekä aistikkaasti muotoiltu ja näin ollen suunniteltu sopimaan kotisi sisustukseen.


Yhdistä kaikki kotisi laitteet

HUAWEI WiFi Mesh 3 pitää kaikki Wi-Fi –laitteesi jatkuvasti kytkettynä ja tukee jopa yli 250 laitteen yhdistämistä. Voit nauttia jatkossa HD-elokuvista ja online-peleistä vähemmällä puskuroinnilla.

Tekniset Tiedot

2,4 GHz nopeus (Mbps) 574
5 GHz nopeus (Mbps) 2402
Dual band Kyllä
Tri-Band Ei
Tyyppi Reititin
Tuotekoodi MESH 3
Korkeus (mm) 174
Leveys (mm) 70
Syvyys (mm) 107
Paino (kg) 0.413
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487241378
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...