HUAWEI MESH 7 WIFI6 AX6600 REITITIN

HUAWEI MESH 7 WIFI6 AX6600 REITITIN

2 PACK
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tehokas koko kodin tri-band verkkojärjestelmä, joka yhdistää kaikki laitteesi ja takaa että Wi-Fi 6 Plus -verkko peittää kotisi jokaisen nurkkauksen jopa 6600 Mbit/s kokonaisnopeudella.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI MESH 7 WIFI6 AX6600 REITITIN

HUAWEI WiFi Mesh 7 - Vaivaton langaton tri-band verkko koko kotiin

HUAWEI MESH 7 on huipputehokas koko kodin verkkojärjestelmä, jonka varusteluun kuuluu muun muassa Wi-Fi 6 Plus, HarmonyOS Mesh+, kolmikaistainen mesh-verkko sekä 8 tehovahvistinta. Edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta HUAWEI WiFi Mesh 7 takaa kotiisi kattavan ja vakaan verkkoyhteyden. Laitteen asennuksesta on tehty mahdollisimman helppoa, jotta pääset nauttimaan tehokkaasta kotiverkostasi pikimmiten.


Wi-Fi 6 Plus, jopa 6 600 Mbit/s nopeutta

HUAWEI Wi-Fi 6 Plus nostaa kokonaisnopeuden jopa 6 600 Mbit/s. Alan johtava 4K QAM-tekniikka lisää datatiheyttä tehokkaamman tiedonsiirron saavuttamiseksi. Nauti 8K-elokuvista ja HD-peleistä sulavammin kuin koskaan ennen.


Koko kodin kattavuus

Valmistaudu ennennäkemättömään Internet-kokemukseen HUAWEI Wifi Mesh 7:n avulla. Asennus on erittäin helppoa ja se tarjoaa nopean Wi-Fi –yhteyden kaikkiin yhdistettyihin laitteisiin sekä yhteyden joka kattaa kotisi jokaisen nurkan.


Yhdistä yhdellä napautuksella

HUAWEI WiFi Mesh 7 tukee nopeaa yhteyden muodostusta, napauta vain puhelimellasi NFC –tunnistusaluetta ja saat Wi-Fi –yhteyden välittömästi käyttöösi. Wi-Fi –verkon nimeä tai salasanaa ei tarvitse syöttää.


HUAWEI AI Life –sovellus, hallitse verkkoasi

Vain muutamalla painalluksella HUAWEI AI Life –sovellus antaa sinulle vapauden hallita koko kodin Wi-Fi –yhteyttä ja sen avulla voit myös havaita sekä ratkaista verkko-ongelmia. Saat myös neuvoja kotiverkkosi optimoimiseksi.


Sulautuu tyyliisi

HUAWEI WiFi Mesh 7 on tyylikkäästi sekä aistikkaasti muotoiltu ja näin ollen suunniteltu sopimaan kotisi sisustukseen.


Yhdistä kaikki kotisi laitteet

HUAWEI WiFi Mesh 7 pitää kaikki Wi-Fi –laitteesi jatkuvasti kytkettynä ja tukee yli 250 laitteen yhdistämistä.

Tekniset Tiedot

2,4 GHz nopeus (Mbps) 574
5 GHz nopeus (Mbps) 6005
Dual band Ei
Tri-Band Kyllä
Tyyppi Reititin
Tuotekoodi MESH 7
Korkeus (mm) 220.5
Leveys (mm) 76
Syvyys (mm) 150
Paino (kg) 0.895
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487240869
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...