HUAWEI AX2 WIFI 6 WS7001-20 REITITIN

HUAWEI AX2 WIFI 6 WS7001-20 REITITIN

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dual Band Wi-Fi 6 reititin, jolla pelaaminen, suoratoisto ja lataaminen sujuvat ennennäkemättömän nopeasti ja saumattomasti. Yhdistä useita HUAWEI reitittimä yhteen verkkoon ja hallitse verkkoa sovelluksella.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI AX2 WIFI 6 WS7001-20 REITITIN

5 GHz Wi-Fi 6 -tuki

Jopa 1 500 Mbps:n kokonais langattoman tiedonsiirtonopeuden ja Wi-Fi 6:ta tukevan 5 GHz:n taajuuden 1201 Mbps:n enimmäissiirtonopeuden ansiosta pelaaminen, suoratoisto ja lataaminen eivät ole koskaan olleet näin sujuvaa tai näin saumatonta.


Automaattinen yhteyden muodostus optimaaliseen Wi-Fi-verkkoon

HUAWEI WiFi AX2 on varustettu 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n taajuuksilla, jotka toimivat samanaikaisesti ja se vaihtaa automaattisesti laitteita 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n välillä varmistaakseen, että niillä on aina optimaalinen yhteys.


Laaja Wi-Fi-peitto HarmonyOS Mesh+:lla

Useita sijoitettuja reitittimiä voidaan ryhmitellä yhden Wi-Fi-nimen alle, kun yhdistät HUAWEI WiFi AX2:n muihin HUAWEI-reitittimiin kaikkialla kodissasi automaattisella vaihdolla liikkuessasi. Tämä tarkoittaa, että voit aina nauttia optimaalisesta yhteydestä riippumatta siitä, missä huoneessa olet.


Gigabit WAN / LAN automaattinen sovitus

HUAWEI WiFi AX2:ssa on kolme Gigabit Ethernet -porttia, joista jokainen tukee automaattista WAN/LAN-sovitusta, mikä säästää sinut vaivalta erotella niitä toisistaan ​​ja tekee laajakaistan asentamisesta helppoa.


Kattavat lapsilukkotoiminnot

Lapsilukon ansiosta voit olla varma, että lapsesi selailevat aina turvallisesti. Muutamalla puhelimen napautuksella voit estää pääsyn sopimattomille verkkosivustoille ja rajoittaa pääsyä tiettyihin laitteisiin.


HUAWEI AI Life -sovellus

Yhdistä laitteita, hallitse online-toimintojasi ja hallitse verkon suojausta hallitsemalla reititintäsi muutamalla helpolla puhelimen napautuksella.

Tekniset Tiedot

2,4 GHz nopeus (Mbps) 300
5 GHz nopeus (Mbps) 1201
Dual band Kyllä
Tri-Band Ei
Tyyppi Reititin
Tuotekoodi WS7001-20
Korkeus (mm) 265
Leveys (mm) 230
Syvyys (mm) 55
Paino (kg) 0.216
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487237890
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...