HUAWEI WATCH FIT ÄLYRANNEKE

HUAWEI WATCH FIT ÄLYRANNEKE

Vaaleanpunainen
Varaa ja nouda

HUAWEI WATCH FIT -älyrannekkeessa on ohut metallirunko, 1,64 tuuman eloisa AMOLED-näyttö, 10 päivän akunkesto, 96 harjoitustilaa, pikatreenausanimaatiot, sisäänrakennettu GPS, 5ATM vedenkestävyys, veren happipitoisuuden seuranta, sykemittaus, unenseuranta.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI WATCH FIT ÄLYRANNEKE

Huawein puettavat älylaitteet ovat nyt yhteensopivia suositun Strava-sovelluksen kanssa


Laitteessa on upea 1,64" suorakulmion muotoinen AMOLED-näyttö 326 PPI tarkkuudella. Automaattinen kirkkaudensäätö tarjoaa paremman katselukokemuksen auringonvalossa. 


Kellon tuplaprosessoriarkkitehtuurin ja virtaa säästävien algoritmien ansiosta akku kestää jopa 10 päivää. Pikalataustekniikan avulla kello tukee sinua koko päivän vain 5 minuutin latauksella.


HUAWEI WATCH FIT tarjoaa tarkat ja reaaliaikaiset harjoitustiedot 11 ammattiurheilutilalle, mukaan lukien juoksu, uinti ja pyöräily. 85 mukautettavan harjoittelutilan avulla voit vapauttaa potentiaalisi, harrastitpa sitten joogaa tai teet korkean intensiteetin intervalliharjoitusta. Kello seuraa myös reaaliaikaista sykettäsi, kalorinkulutustasi ja harjoituksen kestoa.


HUAWEI WATCH FIT tarjoaa 12 erilaista animoitua pikaharjoitusta, kuten liikunta työpäivän aikana, koko kehon venytys, vatsalihastreeni, ja sisältää havainnollistukset 44 tavalliselle liikkeelle. Hyödynnä hukka-aikasi parhaiten, kuten kahvitauot tai viikonlopun laiskat tunnit, ja pysy kunnossa tämän älyrannekkeen avulla. Sisäänrakennetulla GPS-anturilla, 5ATM vedenkestollla, AI-sykealgoritmilla ja innovatiivisilla antureilla varustettu


HUAWEI WATCH FIT on suunniteltu kaikille liikuntatavoille. Laite auttaa sinua harjoittelemaan paremmin tarjoamalla reaaliaikaista tietoa, tieteellistä arviointia treenauksen vaikutuksista ja ammattitasoista opastusta. HUAWEI TruSeen ™ 4.0 -sykkeenvalvontatekniikan ansiosta tämä älyranneke voi tarkkailla sykettäsi tarkasti reaaliajassa koko päivän aikana jopa silloin kun nukut. Se myös tunnistaa hyvissä ajoin, jos sykkeesi ylittää normaalin alueen, lähettäen muistutuksen.


HUAWEI WATCH FIT -älyranneekkeen avulla voit seurata veren happisaturaatiota (SpO2). Laite näyttää muutamissa sekunneissa havaitsemansa tiedot. 

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
WIFI Ei
Väri Pinkki
Tuotteen paino (g) 21
Tuotenimi Huawei Watch Fit Älyranneke
Tyyppi Älykelllo
Tuotekoodi 55027342
Leveys (mm) 46
Syvyys (mm) 30
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6941487233090

Liittyvät tuotteet

Huawei Watch Fit Laturi
29,00 €
Varastossa
Huawei Watch Fit Ranneke
29,90 €
Loppu varastosta
Varaa ja nouda

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Huawei watch fit
Arvostelija
Helppokäyttöinen, akku kestää mitä luvataan.
Istuin parturituolissa 22 min, se tulkitsi ajan nokosiksi.
Tuote
Kaunis, kevyt ja huomaamaton
Arvostelija
Kevyt, litteä ja huomaamaton pitää. Monipuolinen, plussaa unen seurannasta. Miinusta, kun hiihto puuttuu harjoitusohjelmista. Ulkona kävelyä tulee käytettyä kun se mittaa matkan, mutta kävely ei ole hiihtoa, valitettavasti.

2 Tuote(tta)

/ sivu
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...