HUAWEI FREEBUDS 4 TRUE WIRELESS KUULOKKEET

HUAWEI FREEBUDS 4 TRUE WIRELESS KUULOKKEET

CERAMIC WHITE
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

HUAWEI FreeBuds 4 -kuulokkeet ovat täysin langattomat nappikuulokkeet, joiden edistyksellisessä akustisessa suunnittelussa yhdistyvät 14,3 mm dynaaminen elementti ja aktiivinen melunvaimennus (ANC). Kuulokkeet kuluttavat vain vähän virtaa, ja latauskotelon avulla voit käyttää niitä entistä pidempään.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI FREEBUDS 4 TRUE WIRELESS KUULOKKEET

Kaksikanavainen langaton stereoääni, synkronoitu tiedonsiirto molempien kuulokkeiden kautta

Kun yhteys Bluetooth-laitteeseen on muodostettu, kuulokkeet toistavat stereoääntä molempien kanavien kautta soitettaessa äänipuheluja tai musiikkia toistettaessa. Laite valitsee älykkäästi yhden kuulokkeen ensisijaiseksi ja toisen toissijaiseksi niiden tilan ja akun varaustason mukaan.


Hybrid-melunvaimennus kaksoismikrofonien kautta

Sekä sisäinen että ulompi mikrofoni havaitsevat ja eliminoivat kuulokkeen ympäröivää melua. Dynaaminen ohjain tuottaa päinvastaisia aaltoja äänen poistamiseksi ja kristallinkirkkaan äänen toistamiseksi.


Mukaansatempaava äänielämys

Optimoitu 14,3 mm:n dynaaminen elementti käyttää LCP-makromolekyylistä komposiittikalvoa. Kevyt ja ohut kalvo parantaa tehokkaasti korkeiden taajuuksien herkkyyttä ja parantaa äänen tarkkuutta. Ääntä lähettävän yksikön perällä käytetään itsenäistä, tiukasti suljettua akustista onteloa, joka muodostaa matalia ääniä vahvistavan rakenteen. Kuulokkeet tukevat laajakaistaista äänensiirtoa, joka kykenee tuottamaan HD-laatuisia puheluita. Vastapuolen ääni kuuluu siis luonnollisempana.


Yhdistäminen kahteen laitteeseen samanaikaisesti 

Voit liittää kuulokkeet kahteen erilliseen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa saumattomasti ja vaivattomasti kahden yhdistetyn laitteen välillä, kuten vastata puheluun puhelimesta katsellessasi videota tabletillasi.


Korkealaatuinen äänen tallentaminen

Kuulokkeet saavuttavat jopa 20 kHz:n taajuuden, joka kattaa kaikki äänilähteet, jotka ihminen voi kuulla, ja hallitsevat korkealaatuista äänitallennusta TWS-kuulokkeiden kautta.


Älykkäät ilmoitukset

Kuulokkeet lähettävät tärkeät ilmoitukset automaattisesti musiikin toiston, videoiden suoratoiston tai pelaamisen aikana.


Helpot eleohjaukset

Kuulokkeiden eleohjauksen pikavalinnat voidaan asettaa AI Life -sovelluksessa.


Etsi kuulokkeet -toiminto

Etsi kuulokkeet -toiminto tallentaa sijainnin, jossa kummankin kuulokkeen yhteys katkaistiin ja latauskotelo suljettiin. Voit saada kuulokkeet soimaan ääneen, mikä auttaa sinua löytämään ne nopeasti, jos ne ovat lähellä.


Nopea pariliitos

Kun latauskotelo on avattu ensimmäisen kerran, puhelin tunnistaa jatkossa kuulokkeet automaattisesti ja aloittaa sitten Bluetooth-pariliitoksen muodostamisen. Kuulokkeiden ja latauskotelon akun varaustaso näkyy ilmoituksessa.


Älykäs käytön tunnistaminen

Kuulokkeet havaitsevat, kun niitä käytetään, ja voivat automaattisesti keskeyttää musiikin tai vaihtaa kanavaa tarpeen mukaan (poista kuulokkeet, jos haluat keskeyttää musiikin tai vaihtaa äänen yhdistettyyn laitteeseen, tai käytä kuulokkeita jatkaaksesi musiikkia).

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Väri Valkoinen
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi 55034498
Korkeus (mm) 16.8
Leveys (mm) 41.4
Syvyys (mm) 18.55
Paino (kg) 0.06
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 6941487222179
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...