HUAWEI FREEBUDS 4I BLUETOOTH-KUULOKKEET

HUAWEI FREEBUDS 4I BLUETOOTH-KUULOKKEET

MUSTA
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

HUAWEI FreeBuds 4i ovat ergonomisesti suunnitellut tukevaan ja mukavaan istuvuuteen kristallinkirkkaalla äänentoistolla ja aktiivisella melunvaimennuksella, jotta voit uppoutua täysin musiikkiin. Jopa 10 tunnin akunkestoa täydentää 10 minuutin pikalatauksella saatava 4 tunnin lisäaika musiikkinautintoon.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI FREEBUDS 4I BLUETOOTH-KUULOKKEET

Pienikokoinen, moderni ilme

Soikean muotoinen latauskotelo on kompakti ja siinä on sileä pinta. Korvanappien virtaviivainen muotoilu ja kiiltävä viimeistely antavat sinulle modernin, erottuvan ilmeen. Valitse valkoinen, musta tai punainen.


Kristallinkirkas äänentoisto

10 mm:n dynaaminen kelaohjain ja herkkä polymeerikomposiittikalvo mahdollistavat rikkaat instrumentaaliset harmoniat, selkeät laulut, iskevät bassot ja tasapainotetun äänen.


24/7 Mukavuus

HUAWEI FreeBuds 4i on ergonomisesti suunniteltu tukevaan ja mukavaan istuvuuteen. Erittäin kevyet nappikuulokkeet vähentävät tuntemaasi painetta radikaalisti jopa pitkien kuuntelutuntien jälkeen. Käytä niitä koko päivän mukavasti


Kuule ja sano mitä haluat

HUAWEI FreeBuds 4i -laitteen anturit havaitsevat ja vähentävät aktiivisesti ympäröivää melua. Missä tahansa oletkin, voit aina uppoutua rakastamaasi musiikkiin. Kaksoismikrofonisessa järjestelmässä on rakokanava, joka vähentää tuulen melua tehokkaasti. Ainutlaatuinen säteenmuodostustekniikka yhdistettynä tekoälyn kohinanvaimennustekniikkaan nostaa äänesi esiin myös ruuhkaisessa ympäristössä. Kuule ja ja tule kuulluksi jokaisessa puhelussa.


Sujuva viestintä, kuulokkeet päällä

Sinun ei tarvitse irrottaa nappikuulokkeita kuullaksesi ympäristön äänen ja kommunikoidaksesi muiden kanssa. Paina vain nappikuuloketta ja pidä painettuna vaihtaaksesi Läpikuuluvuus -tilaan.


Musiikki mukanasi koko päivän

HUAWEI FreeBuds 4i -kuulokkeilla on huomattava akunkesto. Täyteen ladattuna se voi toistaa musiikkia jopa 10 tuntia. Alan johtava pikalataustekniikka antaa sinulle 4 tuntia kuuntelua vain 10 minuutin latauksella - täydellinen, kun sinulla on kiire.


Avaa, muodosta yhteys

Avaa vain latauskotelo, ja ponnahdusikkuna kehottaa sinua muodostamaan pariliitoksen HUAWEI FreeBuds 4i. Yhdistä laite kerran, ja siitä lähtien nappikuulokkeet muodostavat yhteyden puhelimeesi tai tablettiisi aina, kun avaat latauskotelon.


Tunnistaa kosketuksesi tarkasti

Molemmissa nappikuulokkeissa on sisäänrakennetut kapasitiiviset anturit intuitiivista kosketusohjausta varten, jota tukee edistyksellinen algoritmi tarkemman vastauksen saamiseksi. Soita musiikkia, soita ja vähennä melua muutamalla yksinkertaisella eleellä.

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Väri Musta
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi 55034192
Korkeus (mm) 48
Leveys (mm) 61.8
Syvyys (mm) 27.5
Paino (kg) 0.05
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 6941487212286
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...