HUAWEI FREEBUDS PRO

HUAWEI FREEBUDS PRO

HOPEA
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
Huawei Freebuds Pro. Vaimenna melu, sukella rytmiin. Puheen läpitulo, pysy aina yhteydessä. Tunne musiikki HUAWEI FreeBuds Pron avulla. Mukaansatempaava ääni, inspiroiva tyyli.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI FREEBUDS PRO

Huawei Freebuds Pro, hopea

Vaimenna melu, sukella rytmiin. Puheen läpitulo, pysy aina yhteydessä. Tunne musiikki HUAWEI FreeBuds Pron avulla. Mukaansatempaava ääni, inspiroiva tyyli.


Hybridi aktiivinen melunvaimennus - vähentää melua sisältä ja ulkopuolelta

Hybridi-aktiivisen melunvaimennustekniikan avulla sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvat mikrofonit tunnistavat korvan ulkopuolisen ja korvan sisäisen jäännösmelun, ja dynaamiset ohjaimet tuottavat sitten tarkat melunvaimennussignaalit. HUAWEI FreeBuds Pro antaa sinulle mahdollisuuden kokea rauhaa ja puhtautta jopa 40 dB1 melunvaimennusvaikutuksella.


Älykäs dynaaminen ANC (Active Noise Cancellation) - lukee ympäristön, optimoi melunvaimennuksen

Tunnistaen ympäristön äänet älykkäästi, HUAWEI FreeBuds Pro vaihtaa melunvaimennustilan vastaamaan tilannetta täydellisen kuulokokemuksen luomiseksi.


Hämmästyttävä ääni joka hetki

HUAWEI FreeBuds Pro tuottaa voimakkaan ja dynaamisen äänen, jotta voit nauttia aidosta musiikista ihan kuin olisit live-konsertissa.


Puhetila - Päästää äänen läpi, tekee puheen selkeäksi

Sinun ei tarvitse enää irrottaa nappikuulokkeita. Pitkällä painalluksella voit siirtyä tietoisuustilaan ja havainnoida ympäristöä. Ainutlaatuinen Voice Mode vähentää ympäröivää ääntä saadakseen ihmisen äänet erottumaan. Joten et missaa lentokentän kuulutuksia tai nopeaa smalltalkia ohikulkevien ystävien kanssa. 


Valmiina kestämään, nauti lemppareistasi

Kun melunvaimennus on kytketty pois päältä, yhdellä latauksella kuuntelu kestää jopa 7 tuntia ja latauskoteloon yhdistettynä jopa 30 tuntia. Kun melunvaimennus on kytketty päälle, yhdellä latauksella saat jopa 3,5 tuntia puheaikaa ja jopa 16 tuntia latauskoteloon yhdistettynä. Kun melunvaimennus on päällä, yhdellä latauksella saat jopa 4,5 tuntia kuuntelua ja jopa 20 tuntia latauskoteloon yhdistettynä. Voit myös ladata latauskotelon älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi tien päällä.


Kahden laitteen yhteys, saumaton vaihto


Tukee samanaikaista yhteyttä kahden laitteen kanssa mahdollistaen myös nopean vaihtamisen niiden välillä puristamalla kumpaakin nappikuuloketta. Voit siirtyä tasaisesti älypuhelinten, tablettien, tietokoneiden ja muiden älylaitteiden välillä.

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Väri Hopea
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi 55033757
Korkeus (mm) 26
Leveys (mm) 29.6
Syvyys (mm) 21.7
Paino (kg) 0.06
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 6941487202218
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...