NEDIS ÄLYKÄS LED-LAMPPU

NEDIS ÄLYKÄS LED-LAMPPU

Kulta
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Yhteydessä sovellukseen

Säädä valon väriä lämpimästä kylmään

150 lumenia

E27

230 V

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / NEDIS ÄLYKÄS LED-LAMPPU

Nedis älykäs led-lamppu

Älykoti ei tarjoa vain mukavuutta, joka on integroitu älykkäisiin teknisiin ratkaisuihin, vaan myös mahdollisuuden luoda täydellinen tunnelma rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen. Tämä älykäs lamppu yhdistää modernin tekniikan klassiseen ilmeeseen, joka sopii täydellisesti tähän konseptiin.


Säätelee lampun kirkkautta

Voit ohjata lampun kirkkautta älypuhelimesi tai tablet-laitteesi Nedis® SmartLife -sovelluksella tai yksinkertaisilla äänikomennoilla Sirin, Amazon Alexan tai Google Homen kautta.


Säädä värilämpötilaa

Aika rentoutua? Vaihda värilämpötila erittäin lämpimään valkoiseen valaistukseen ja luo kutsuva, miellyttävä ilmapiiri - välittömästi.


Aseta aikataulut ja yhdistä muihin älykkäisiin tuotteisiin

Voit asettaa lampun syttymään ja sammumaan haluamaasi aikaan, tai niin, että valot ovat jo päällä kun tulet kotiin. Voit myös asettaa valot syttymään tai sammumaan automaattisesti, kun aurinko laskee tai nousee.


Helppo asentaa

Valaistuksen automatisointi ja ohjaaminen etänä on erittäin helppoa. Tarvitset vain Wi-Fi-yhteyden, Nedis-sovelluksen ja Nedisin älykkään led-lampun.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Älylamppu
Tuotekoodi Nedis
Korkeus (mm) 127
Leveys (mm) 65
Syvyys (mm) 65
Paino (kg) 0.08
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5412810320479
Tuotenumero 114261
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...