LOGITECH G PRO PELIKUULOKKEET

LOGITECH G PRO PELIKUULOKKEET

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää
VIRITETTY AMMATTILAISILLE. Logitech G PRO -pelikuulokemikrofoni on monien eri pelityyppien ammattipelaajien tiiviin yhteistyön tulos.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH G PRO PELIKUULOKKEET

VIRITETTY AMMATTILAISILLE 

Logitech G PRO -pelikuulokemikrofoni on monien eri pelityyppien ammattipelaajien tiiviin yhteistyön tulos. Kuulet joka laukauksen, askeleen ja kyvyn ammattilaisten tarvitseman paikan ja tilan tietoisuuden avulla. Kristallinkirkkaan ääniviestinnän ansiosta pysyt yhteyksissä joukkueesi kanssa. PRO-kuulokemikrofoni on suunniteltu ammattilaisten kanssa ja valmistettu voittamaan.


MUKAVA JA KESTÄVÄ 

Kestävyyttä alumiinihaarukalla ja teräspantaosalla. Muodon muistavasta vaahtomuovista ja melua vaimentavasta keinonahkasta valmistetut korvatyynyt takaavat lyömättömän käyttömukavuuden pitkissäkin pelisessioissa.


50 MM:N PRO-G-ELEMENTIT 

Ainutlaatuinen hybridiverkkorakenne saa aikaan uskomattoman kirkkaan ja tarkan äänen sekä entistä paremman bassotoiston. Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman.


AMMATTILAISTASON MIKROFONI 

Äänesi kuuluu selkeästi. Irrotettava 6 mm:n PRO-puomimikrofoni on taajuusvasteeltaan, signaali-kohinasuhteeltaan ja herkkyydeltään omaa luokkaansa. Kiinteät tuuli- ja puhkusuojat estävät ei-toivotun melun. Ensiluokkainen mikrofoni takaa tarkan puheviestinnän, joten joukkueesi pysyy aina tilanteen tasalla. Sen voi irrottaa kuljetusta tai erillisen studiomikrofonin kanssa käyttöä varten (hankittava erikseen).


AMMATTILAISILLE VIRITETTY TAAJUUSKORJAUS 

Suosikkipeliammattilaistesi virittämät äänen taajuuskorjausprofiilit ovat nyt saatavilla G HUB -peliohjelmiston kautta. Voit käyttää ammattilaisten profiileja sellaisenaan tai hienosäätää niitä makusi mukaan. Suosikkiprofiilit voi tallentaa ulkoiselle USB-äänikortille, ja niin täydellisiä taajuuskorjausasetuksia voi käyttää muillakin tietokoneilla. 

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langallinen
Yhteensopivuus PC, Mac
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 981-000812
Korkeus (mm) 195
Leveys (mm) 94
Syvyys (mm) 138
Paino (kg) 0.32
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206085701
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...