LOGITECH G635 PELIKUULOKKEET

LOGITECH G635 PELIKUULOKKEET

MUSTA
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Mullistavalla HERO-tunnistimella ja langattomalla LIGHTSPEED-tekniikalla varustetun G603-kuulokemikrofonin avulla voit pelata ilman johtoja eli ilman rajoja.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / LOGITECH G635 PELIKUULOKKEET

Mullistavalla HERO-tunnistimella ja langattomalla LIGHTSPEED-tekniikalla varustetun G603-kuulokemikrofonin avulla voit pelata ilman johtoja eli ilman rajoja. Entistä parempi kymmenkertainen tunnistintehokkuus, läpimurto paristojen käyttöiässä ja langattoman pelaamisen uusi standardi.


PELAA AIKAASI EDELLÄ Päivitetyt 50 mm:n Pro-G-kaiutinelementit on valmistettu kudotusta hybridiverkosta, joka toistaa äänet entistä yksityiskohtaisemmin, täyteläisemmin ja selkeämmin joka äänenvoimakkuudella. Entistä suuremman halkaisijansa ansiosta Pro-G-elementtien suorituskyky on nyt vieläkin parempi kuin ennen. Matalat äänet – kumeat räjähdykset tai musiikin bassotaajuudet – kuulostavat entistä täyteläisemmiltä ja elokuvamaisemmilta. Korkea taajuudet – puheääni, askeleet, laukaukset – toistuvat uskomattoman tarkkaan ja puhtaasti.


7.1-tilaääntä parempi ääni Koe uskomaton DTS® Headphone:X 2.0 -ääni, joka pystyy 7.1-tilaääntäkin tarkempaan toistoon. Pelin tarkan ja täsmällisen avaruudellisen tietoisuuden ansiosta sijaintien ja etäisyyksien hahmottaminen täydellisen kolmiulotteisessa äänikuvassa on helppoa. Ympäristön kuuleminen tarkasti voi erottaa voittajat häviäjistä.


Täysin mukautettavissa Logitech G HUB -peliohjelmiston avulla voit mukauttaa LIGHTSYNC RGB -valaistuksen, ohjelmoida G-näppäimiin makroja ja pelikomentoja ja mukauttaa ääniasetuksia luodaksesi yksilölliset profiilit joka peliä ja sovellusta varten.


ÄÄNESI KUULUU SELKEÄSTI Mic+ on 6 mm:n helposti mykistettävä melua suodattava mikrofoni, joka mahdollistaa uskomattoman tarkan ja selkeän viestinnän. Varressa on merkkivalo, joten tiedät, milloin mikrofoni on mykistettynä. Kun mikrofoni ei ole käytössä, se voidaan kääntää ylös, jolloin siitä tulee melkein huomaamaton.


SAMA KUULOKEMIKROFONI JOKA KÄYTTÖYMPÄRISTÖÖN Sama kuulokemikrofoni kaikille laitteillesi. G635 miksaa ääntä jopa kahdesta laitteesta yhtä aikaa. Voit valita seuraavista: tietokone, mobiililaite ja pelikonsolit, mukaan luettuina Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 ja Xbox® One.


Mukava ja kestävä Korvakuppien ja pantaosan verkkoneulospehmusteiden ansiosta käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä pisimpienkään pelisessioiden aikana. G635:ssa on suurikokoiset korvatyynyt, jotka sopivat korvien ympärille täydellisesti pehmytkudoksia painamatta. Korvakupit voidaan irrottaa ja pestä käsin. 

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus PC, Mac
Laitteen liitäntä Langallinen
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 981-000750
Korkeus (mm) 188
Leveys (mm) 195
Syvyys (mm) 87
Paino (kg) 0.344
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206081925
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...